Услышать и остановиться. Терапевтические истории для лечения обсессивно-компульсивного расстройства - Аллен Вег (978-5-4461-1716-1)

Услышать и остановиться. Терапевтические истории для лечения обсессивно-компульсивного расстройства - Аллен Вег (978-5-4461-1716-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 390
390 грн
  • ISBN: 978-5-4461-1716-1
  • Код товару: 344797
Основні характеристики
Автор: Аллен Вег
Перекладач: Ольга Чікіндас
Редактор: Е. Туінова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Почути і зупинитися. Терапевтичні історії для лікування обсесивно - компульсивного розладу» Аллен Вег

Ця книга стане незамінною для фахівців і їх клієнтів, що працюють з обсесивно-компульсивним розладом за методикою експозиції та запобігання ритуалів (ЕПР). У ній психолог, засновник Stress and Anxiety Services в Нью-Джерсі, член науково-клінічного Консультативної ради Міжнародного товариства ОКР Аллен Вег розповість про унікальний, розроблений ним способі терапії за допомогою сторітеллінга. Доктор Вег вже навчив йому сотні фахівців і допоміг тисячам пацієнтів. Книга містить терапевтичні історії, які можуть бути використані як психологами, так і їх клієнтами самостійно. Вона також будуть цікава всім, хто хоче краще зрозуміти досвід людей з обсесивно-компульсивним розладом.

Купити книгу «Почути і зупинитися. Терапевтичні історії для лікування обсесивно - компульсивного розладу» Аллен Вег в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Почути і зупинитися. Терапевтичні історії для лікування обсесивно - компульсивного розладу" (Аллен Вег) з ISBN 978-5-4461-1716-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ольга Чікіндас
Редактор
Е. Туінова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
150х215 мм
Автор
Аллен Вег

Рецензії на книгу «Почути і зупинитися . Терапевтичні історії для лікування обсесивно - компульсивного розладу ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами