Чтение с листа. Тренажер-трансформер "Складываем новую музыку" для 1 класса ДМШ и ДШИ - Карина Барас (979-0-66003-644-0)

Чтение с листа. Тренажер-трансформер "Складываем новую музыку" для 1 класса ДМШ и ДШИ - Карина Барас (979-0-66003-644-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 251
251 грн
  • ISBN: 979-0-66003-644-0
  • Код товару: 344584
Основні характеристики
Редактор: Карина Хаспекян
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка, на спіралі
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 53

Про книгу «Читання з листа. Тренажер - трансформер " Складаємо нову музику " для 1 класу ДМШ і ДШМ» Карина Барас

Тренажер-трансформер «Складаємо нову музику» - це унікальний навчальний посібник, що не має аналогів на вітчизняному ринку, у вигляді збірника-іграшки з розрізними сторінками по горизонталі, які діляться на два довільно обраних нотоносца для лівої і правої рук відповідно, що дає можливість комбінувати їх партії, пропонуючи в цілому 300 різних вправ. Три ізольовані блоки, що складаються з різнохарактерних і різножанрових музичних пар, дозволяють в привабливою для дітей формі пограти «в складання нової музики», щоразу змінюючи ту чи іншу її нотну половинку. Посібник має практичне застосування в рамках шкільної програми предметів музикування, читання з листа і спеціального фортепіано в ДМШ і ДШМ.

Купити книгу «Читання з листа. Тренажер - трансформер " Складаємо нову музику " для 1 класу ДМШ і ДШМ» Карина Барас в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Читання з листа. Тренажер - трансформер " Складаємо нову музику " для 1 класу ДМШ і ДШМ" (Карина Барас) з ISBN 979-0-66003-644-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Карина Хаспекян
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка, на спіралі
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
53
Формат
295х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.208
Автор
Карина Барас

Рецензії на книгу «Читання з листа . Тренажер - трансформер " Складаємо нову музику " для 1 класу ДМШ і ДШМ ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами