Чтение с листа: любимая классика в простом переложении для фортепиано: для учащихся младших и средних классов ДМШ и ДШИ. 2-е изд - (979-0-66003-651-8)

Чтение с листа: любимая классика в простом переложении для фортепиано: для учащихся младших и средних классов ДМШ и ДШИ. 2-е изд - (979-0-66003-651-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 201
201 грн
  • ISBN: 979-0-66003-651-8
  • Код товару: 344583
Основні характеристики
Редактор: С. Осташов
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 71

Про книгу «Читання з листа : улюблена класика в простому перекладенні для фортепіано : для учнів молодших і сер»

Навик швидкого читання нотного тексту впливає на загальне музичне розвиток дитини, сприяє появі інтересу до роботи над твором. Уміння вільно і швидко читати нотний текст дає можливість починаючому піаністу познайомитися з шедеврами світової класики, розвиває у дитини потреба пізнавати нове, музикувати. Збірник складається з відомих творів в полегшеної обробці, щоб дитині було легше сприймати на слух знайоме музичний твір, а процес читання нот з листа доставляв радість. Орієнтований на учнів молодших та середніх класів ДМШ та ДШМ. Сподіваємося, що цей збірник допоможе маленькому піаністу поповнити свій концертний репертуар, уникнувши тривалого розучування. Укладач: Докучаєва В. В. 2-е видання.

Купити книгу «Читання з листа : улюблена класика в простому перекладенні для фортепіано : для учнів молодших і сер» в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Читання з листа : улюблена класика в простому перекладенні для фортепіано : для учнів молодших і сер" () з ISBN 979-0-66003-651-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
С. Осташов
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
71
Формат
205х290 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.164
Автор

Рецензії на книгу «Читання з листа : улюблена класика в простому перекладенні для фортепіано : для учнів молодших і сер».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами