Нейропсихологические игры: 10 волшебных занятий на развитие памяти, внимания, моторики - Ксения Гончарова, Анастасия Черткова (978-5-222-33775-2)

Нейропсихологические игры: 10 волшебных занятий на развитие памяти, внимания, моторики - Ксения Гончарова, Анастасия Черткова (978-5-222-33775-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 101
101 грн
  • ISBN: 978-5-222-33775-2
  • Код товару: 344532
Основні характеристики
Редактор: Оксана Морозова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Нейропсихологічні гри : 10 чарівних занять на розвиток пам'яті , уваги , моторики» Анастасія Чорткова , Ксенія Гончарова

Мета нашої книги - надання загального позитивного впливу на формування особистості дитини. Нейропсихологічні гри і завдання благодійно вплинуть на розвиток психічних процесів: пам'яті, уваги, мислення, мовлення, процесів сприйняття, просторових уявлень і процесів саморегуляції. Під час регулярних занять відбувається стабілізація емоційного фону, розкриття внутрішнього потенціалу дитини, підвищення рівня самооцінки. Також в заняття включено багато вправ, спрямованих на розвиток моторики. У цій книзі ви знайдете все, необхідне для проведення занять, для вашої зручності пропонуються спеціальні додатки, які знадобляться в ході виконання деяких вправ. Підготовка до занять, вирізання разом з мамою (або іншим наставником) веселих барвистих картинок викличуть цікавість у дитини, позитивний емоційний відгук і сформують інтерес до майбутніх нейропсихологическим ігор. 3-е видання.

Купити книгу «Нейропсихологічні гри : 10 чарівних занять на розвиток пам'яті , уваги , моторики» Анастасія Чорткова , Ксенія Гончарова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Нейропсихологічні гри : 10 чарівних занять на розвиток пам'яті , уваги , моторики" (Анастасія Чорткова , Ксенія Гончарова) з ISBN 978-5-222-33775-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Оксана Морозова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
47
Формат
165х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.078
Автор
Анастасія Чорткова , Ксенія Гончарова

Рецензії на книгу «Нейропсихологічні гри : 10 чарівних занять на розвиток пам'яті , уваги , моторики ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами