Как жить, когда ”все на тебе” : Делим груз ответственности между мужчиной и женщиной - Вильяр Саманта, Брун Сара (978-5-9693-0438-3)

Как жить, когда ”все на тебе” : Делим груз ответственности между мужчиной и женщиной - Вильяр Саманта, Брун Сара (978-5-9693-0438-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 405
405 грн
  • ISBN: 978-5-9693-0438-3
  • Код товару: 344523
Основні характеристики
Перекладач: Надія Біленька
Редактор: І. Юр'єва
Вікова категорія: 18+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Як жити , коли " все на тобі " : Ділимо тягар відповідальності між чоловіком і жінкою» Брун Сара , Вільяр Саманта

У книзі розглядаються дві важливі проблеми сучасної сім'ї. Перша - "тягар відповідальності" за планування і координацію домашнього господарства, та "невидима" робота, яка повністю лягає на плечі жінки. Друга - "поєднання", пошук балансу між адмініструванням дому та побудовою кар'єри. Подвійне навантаження тягне за собою серйозні наслідки: складнощі у відносинах подружжя, депресію, тривожність, виснаження або ослаблення пам'яті. Журналістка Саманта Вільяр, спираючись на власний досвід і досвід інших сімей, формулює причини, описує різні прояви цих проблем і пропонує їх рішення. Побачити "невидиме" тягар і розділити його з партнером - першорядне завдання в сім'ї. Книга адресована найширшої читацької аудиторії. Її важливо прочитати не тільки жінкам, які впізнають себе в сюжетах, а й тим, хто тільки збирається стати матір'ю, а також їх партнерам і близьким.

Купити книгу «Як жити , коли " все на тобі " : Ділимо тягар відповідальності між чоловіком і жінкою» Брун Сара , Вільяр Саманта в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як жити , коли " все на тобі " : Ділимо тягар відповідальності між чоловіком і жінкою" (Брун Сара , Вільяр Саманта) з ISBN 978-5-9693-0438-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Надія Біленька
Редактор
І. Юр'єва
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
286
Формат
150х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.382
Автор
Брун Сара , Вільяр Саманта

Рецензії на книгу «Як жити , коли " все на тобі " : Ділимо тягар відповідальності між чоловіком і жінкою ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами