Ваш спутник Таро. Таро Райдера-Уэйта и Таро Тота Алистера Кроули. Практическое руководство - Хайо Банцхаф, Элиза Хеммерляйн (978-5-9573-0337-4)

Ваш спутник Таро. Таро Райдера-Уэйта и Таро Тота Алистера Кроули. Практическое руководство - Хайо Банцхаф, Элиза Хеммерляйн (978-5-9573-0337-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 660
660 грн
  • ISBN: 978-5-9573-0337-4
  • Код товару: 344512
Основні характеристики
Назва оригіналу: Tarot As Your Companion. The Rider-Waite and Crowley Throt
Перекладач: Т. Лебедєва
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Ваш супутник Таро. Таро Райдера - Уейта і Таро Тота Алістера Кроулі. практичний посібник» Хайо Банцхаф , Еліза Хеммерляйн

Ця книга допоможе вам відкрити для себе чарівний світ Таро. Відомий експерт-таролог Хайо Банцхаф в співавторстві з Елізою Хеммерляйн дає пояснення до карт двох найпопулярніших в світі колод - Таро Райдера-Уейта і Таро Тота Алістера Кроулі. Значення карт описані так, що навіть новачки знайдуть відповіді на свої питання. Разом з інтерпретацією карт автори пропонують глибоке і разом з тим просте в застосуванні керівництво по розкладу під назвою "Наступний крок". Звертаючись до Таро за допомогою цього підходу, ви завжди можете розраховувати на цінну пораду. Карти детально розкажуть, що для вас важливо, а на що в даний момент можна не звертати уваги, а також покажуть, куди приведе вас "наступний крок". Для тих, хто бажає глибше пізнати світ Таро, в додатку наведено поради з вивчення мови карт, а також додаткові системи розкладів.

Купити книгу «Ваш супутник Таро. Таро Райдера - Уейта і Таро Тота Алістера Кроулі. практичний посібник» Хайо Банцхаф , Еліза Хеммерляйн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ваш супутник Таро. Таро Райдера - Уейта і Таро Тота Алістера Кроулі. практичний посібник" (Хайо Банцхаф , Еліза Хеммерляйн) з ISBN 978-5-9573-0337-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Tarot As Your Companion. The Rider-Waite and Crowley Throt
Перекладач
Т. Лебедєва
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.340
Автор
Хайо Банцхаф , Еліза Хеммерляйн

Рецензії на книгу «Ваш супутник Таро . Таро Райдера - Уейта і Таро Тота Алістера Кроулі . практичний посібник ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами