Графовые алгоритмы. Практическая реализация на платформах Apache Spark и Neo4j - Марк Нидхем, Эми Ходлер (978-5-97060-799-2)

Графовые алгоритмы. Практическая реализация на платформах Apache Spark и Neo4j - Марк Нидхем, Эми Ходлер (978-5-97060-799-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 1100
1 100 грн
  • ISBN: 978-5-97060-799-2
  • Код товару: 344406
Основні характеристики
Назва оригіналу: Graph Algorithms. Practical Examples in Apache Spark and N
Перекладач: Валерій Яценків
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: А. Мовчан

Про книгу «Графові алгоритми. Практична реалізація на платформах Apache Spark і Neo4j» Марк Нідхем , Емі Ходлер

Кожну секунду в усьому світі збирається і динамічно оновлюється величезний обсяг інформації. Графові алгоритми, які засновані на математиці, спеціально розробленої для вивчення взаємозв'язків між даними, допомагають розібратися в цих гігантських обсягах. і, що особливо важливо в наш час, вони покращують контекстну інформацію для штучного інтелекту. Ця книга являє собою практичний посібник для початківців з графові алгоритмами. На початку опису кожної категорії алгоритмів наводиться таблиця, яка допоможе швидко вибрати потрібний алгоритм і ознайомитися з прикладами його використання. Видання призначене для розробників і фахівців з аналізу даних. Для вивчення матеріалу книги бажаний досвід використання платформ Apache Spark або Neo4j, але вона стане в нагоді і для вивчення більш загальних понять теорії графів, незалежно від вибору графових технологій.

Купити книгу «Графові алгоритми. Практична реалізація на платформах Apache Spark і Neo4j» Марк Нідхем , Емі Ходлер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Графові алгоритми. Практична реалізація на платформах Apache Spark і Neo4j" (Марк Нідхем , Емі Ходлер) з ISBN 978-5-97060-799-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Graph Algorithms. Practical Examples in Apache Spark and N
Перекладач
Валерій Яценків
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
А. Мовчан
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
258
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.540
Автор
Марк Нідхем , Емі Ходлер

Рецензії на книгу «Графові алгоритми . Практична реалізація на платформах Apache Spark і Neo4j ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами