Справочник системного администратора. Полное руководство по управлению Windows-cетью - Левицкий Н. Д. (978-5-94387-928-9)

Справочник системного администратора. Полное руководство по управлению Windows-cетью - Левицкий Н. Д. (978-5-94387-928-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 557
557 грн
  • ISBN: 978-5-94387-928-9
  • Код товару: 344393
Основні характеристики
Редактор: Е. Фінк
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: газетний
Кількість сторінок: 464

Про книгу «Довідник системного адміністратора. Повне керівництво по управлінню Windows - cетью» Левицький М. Д.

Якщо ви плануєте займатися створенням і експлуатацією мережевої інфраструктури під керуванням Windows Server, то ця книга вам точно стане в нагоді. У ній розглянуто повний стек необхідних сучасних технологій. Перша частина книги розглядає основні операції адміністрування Windows Server. Ми розберемося, як управляти серверами, як виконати моніторинг процесів, сервісів і подій, поговоримо про безпеку сервера і розглянемо питання автоматизації різних завдань. Друга частина присвячена ActiveDirectory. У ній ми вивчимо розгортання служби каталогів, основні завдання адміністрування, поговоримо про управління обліковими записами користувачів і груп, розглянемо інтеграцію Linux в Windows-мережу. Третя частина - адміністрування даних. Резервне копіювання, спільний доступ до даних, RAID-масиви, шифрування даних - все це предмет третій частині книги.

Купити книгу «Довідник системного адміністратора. Повне керівництво по управлінню Windows - cетью» Левицький М. Д. в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Довідник системного адміністратора. Повне керівництво по управлінню Windows - cетью" (Левицький М. Д.) з ISBN 978-5-94387-928-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Фінк
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
464
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Левицький М. Д.

Рецензії на книгу «Довідник системного адміністратора . Повне керівництво по управлінню Windows - cетью ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами