Опыты психологии самопознания. Практикум по гештальт-терапии - Фредерик Перлз, Гудмэн Пол, Хефферлин Ральф (978-5-8291-2467-0)

Опыты психологии самопознания. Практикум по гештальт-терапии - Фредерик Перлз, Гудмэн Пол, Хефферлин Ральф (978-5-8291-2467-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 583
583 грн
  • ISBN: 978-5-8291-2467-0
  • Код товару: 344368
Основні характеристики
Перекладач: Михайло Папуш
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 273

Про книгу «Досліди психології самопізнання. Практикум по гештальт - терапії» Гудмен Пол , Фредерік Перлз , Хефферлін Ральф

Класична робота з теорії та практиці гештальт-терапії - одного з провідних напрямків сучасної світової психотерапії. Автори викладають методи гештальт-терапії в розрахунку на самостійну роботу читача і пропонують десятки вправ-експериментів, які допомагають читачеві заново відкрити самого себе, усвідомити свої справжні устремління і потреби і навчитися ефективно і з задоволенням проживати власне життя. Основний зміст понять і методів, розвинутих в цій книзі, залишається фундаментом гештальт-терапії в її сучасних варіантах. Книга призначена для психологів, психотерапевтів, а також для всіх, хто цікавиться психологією.

Купити книгу «Досліди психології самопізнання. Практикум по гештальт - терапії» Гудмен Пол , Фредерік Перлз , Хефферлін Ральф в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Досліди психології самопізнання. Практикум по гештальт - терапії" (Гудмен Пол , Фредерік Перлз , Хефферлін Ральф) з ISBN 978-5-8291-2467-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Михайло Папуш
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
273
Формат
135x215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.328
Автор
Гудмен Пол , Фредерік Перлз , Хефферлін Ральф

Рецензії на книгу «Досліди психології самопізнання . Практикум по гештальт - терапії ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами