Японские свитеры, пуловеры и кардиганы без швов. - Сибата Дзюн, Окамото Макико, Йокояма Дзюнко, Кадзе Кобо (978-5-00141-302-8)

Японские свитеры, пуловеры и кардиганы без швов. - Сибата Дзюн, Окамото Макико, Йокояма Дзюнко, Кадзе Кобо (978-5-00141-302-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 372
372 грн
  • ISBN: 978-5-00141-302-8
  • Код товару: 344347
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 96
Формат: 195x260 мм

Про книгу «Японські светри , пуловери і кардигани без швів.» Йокояма Дзюнко , Кадзия Кобо , Окамото Макіко , Сибата Дзюн

Фантастична колекція в'язаних виробів від японських дизайнерів + докладний навчальний курс! Автори цієї книги використовували найбільш поширені в в'язанні спицями візерунки (наприклад, fair isle або аранськие коси) і з'єднали їх з принципово новою технікою в'язання светрів, пуловерів, кардиганів та болеро. У чому ж особливості цієї техніки? У плечових швах, проймах і пришиванні рукавів більше немає необхідності! Навчальний курс і майстер-класи з цієї книги навчать вас в'язати вироби від горловини! Таке в'язання на увазі, що починати роботу слід від набірного ряду ворота. В процесі в'язання у вас не виникне проблем, оскільки рукава і основна частина виробу виконуються від кокетки без зайвих швів. У підсумку ви отримаєте стильні, незвичайні вироби з цікавою посадкою. З легкістю корегуйте розмір! Секрет виробів, пов'язаних від горловини, полягає в тому, що, на відміну від светрів, пов'язаних від гумки, ви можете коригувати розмір прямо в процесі роботи. Оскільки виріб виконується від ворота до подолу, ви можете змінювати довжину і ширину виробу по ходу в'язання. Різноманітні способи конструювання! Серед виконаних від горловини моделей можна виділити вироби з круглою кокеткою, додавання в яких виконуються відповідно до узору, і вироби з рукавами реглан, додавання в яких виконуються по реглан лініях. На якому б візерунку кокетки ви не зупинили свій вибір на процесі виконання вироби, задоволення від в'язання гарантовано!

Купити книгу «Японські светри , пуловери і кардигани без швів.» Йокояма Дзюнко , Кадзия Кобо , Окамото Макіко , Сибата Дзюн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Японські светри , пуловери і кардигани без швів." (Йокояма Дзюнко , Кадзия Кобо , Окамото Макіко , Сибата Дзюн) з ISBN 978-5-00141-302-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
96
Формат
195x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.460
Автор
Йокояма Дзюнко , Кадзия Кобо , Окамото Макіко , Сибата Дзюн

Рецензії на книгу «Японські светри , пуловери і кардигани без швів . ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами