Теплые свитеры с острова Гернси. История, техники, крой, узоры, мастер-классы, вяжем сп - Бет Браун-Ренсел (978-5-00141-202-1)

Теплые свитеры с острова Гернси. История, техники, крой, узоры, мастер-классы, вяжем сп - Бет Браун-Ренсел (978-5-00141-202-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 411
411 грн
  • ISBN: 978-5-00141-202-1
  • Код товару: 344340
Основні характеристики
Редактор: Е. Зуївська
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Теплі светри з острова Гернсі. Історія , техніки , крій , візерунки , майстер - класи , в'яжемо сп» Бет Браун - Ренсел

Книга, що витримала безліч перевидань в англомовних країнах, - тепер і в Росії! У книзі відомої британської в'язальниці Бет Браун-Ренсел докладно розібраний і описаний процес в'язання так званого гернсійского светри - класичної моделі острова Гернсі, розташованого в Північній Європі і входить до складу Нормандських островів. У чому ж відмінність цих светрів від уже відомих нам пуловерів та інших схожих моделей? По-перше, гернсійскіе светри мають цікаву історію і неймовірно функціональні. Вони теплі, не продуваються, відрізняються продуманим кроєм і конструкцією (колись моряки відправлялися в них в плавання по холодних вод!). По-друге, сьогодні класичні светри переживають друге народження, адже вони не тільки зручні, але і стильні! У книзі вас чекає докладний покроковий опис створення светри: розрахунки, вив'язування деталей, розробка візерунків, а також 9 майстер-класів зі створення красивих і стильних виробів. Величезна різноманітність мотивів, виконаних на лицьовій гладі полотна, і велика кількість елементів, які можна пов'язати різними способами, робить в'язання гернсійского светри справжньою пригодою для захоплених рукодільниць. Прийміть і ви цей виклик! Зв'яжіть собі класичний светр!

Купити книгу «Теплі светри з острова Гернсі. Історія , техніки , крій , візерунки , майстер - класи , в'яжемо сп» Бет Браун - Ренсел в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Теплі светри з острова Гернсі. Історія , техніки , крій , візерунки , майстер - класи , в'яжемо сп" (Бет Браун - Ренсел) з ISBN 978-5-00141-202-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Зуївська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
176
Формат
200х270 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.624
Автор
Бет Браун - Ренсел

Рецензії на книгу «Теплі светри з острова Гернсі . Історія , техніки , крій , візерунки , майстер - класи , в'яжемо сп ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами