Фізика 10 клас. Рівень стандарту. Зошит для лабораторних робіт та фізичного практикуму - Фаїна Божинова, Світлана Каплун, Олена Кірюхіна (978-617-09-4742-0)

Фізика 10 клас. Рівень стандарту. Зошит для лабораторних робіт та фізичного практикуму - Фаїна Божинова, Світлана Каплун, Олена Кірюхіна (978-617-09-4742-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 29
29 грн
  • ISBN: 978-617-09-4742-0
  • Код товару: 344079
Основні характеристики
Редактор: О. Костіна
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 48

Про книгу «Фізика 10 клас. Рівень стандарту. Зошит для лабораторних робіт та фізічного практикуму» Олена Кірюхіна , Світлана Каплун , Фаїна Божинова

Посібник відповідає Вимоги навчальної програми «Фізика» АВТОРСЬКОГО колективу під керівніцтвом В. М. Локтєва и призначення для организации навчання в 10 класі на Рівні стандарту. Зошит є складового навчально-методичного комплекту «Фізика. 10 клас », створене на базі підручника за редакцією В. Г. Бар'яхтара, С. О. Довгого. Зошит містіть опису 9 експериментальний робіт, а такоже методів обчислення похібок вимірювання. До Посібника додається зошит для подготовки до експериментального робіт, у якому подано завдання для проведення підготовчого етапу кожної роботи. Посібник має інтернет-підтрімку, матеріали якої допоможуть реалізуваті особистісно орієнтований підхід до навчання. Призначено для учнів 10 класу закладів Загальної середньої освіти, вчителів фізики.

Купити книгу «Фізика 10 клас. Рівень стандарту. Зошит для лабораторних робіт та фізічного практикуму» Олена Кірюхіна , Світлана Каплун , Фаїна Божинова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Фізика 10 клас. Рівень стандарту. Зошит для лабораторних робіт та фізічного практикуму" (Олена Кірюхіна , Світлана Каплун , Фаїна Божинова) з ISBN 978-617-09-4742-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
О. Костіна
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
48
Формат
160х210 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.090
Автор
Олена Кірюхіна , Світлана Каплун , Фаїна Божинова

Рецензії на книгу «Фізика 10 клас . Рівень стандарту . Зошит для лабораторних робіт та фізічного практикуму ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами