Практикум з курсу "Україна і світове господарство" з зошитом для самостійних та контрольних робіт. 11 клас - Сергій Кобернік, Роман Коваленко (978-617-539-296-6)

Практикум з курсу "Україна і світове господарство" з зошитом для самостійних та контрольних робіт. 11 клас - Сергій Кобернік, Роман Коваленко (978-617-539-296-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 75
75 грн
  • ISBN: 978-617-539-296-6
  • Код товару: 344053
Основні характеристики
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 36
Формат: 205x290 мм

Про книгу «Практикум з курсу "Україна і світове господарство " з зошит для самостійніх та контрольних робіт. 1» Роман Коваленко , Сергій Кобернік

Схвалено для использование у закладах Загальної середньої освіти комісією з географії Науково-методичні ради по вопросам образования Міністерства освіти и науки України. Посібник містіть повний комплект інструкцій относительно Виконання практичних робіт з географії в 11 класі, передбачення чинною Навчальна програма, та підбірку Додатковий самостійніх робіт.Пропоновані у змісті практикуму завдання забезпечують реалізацію компетентнісного підходу в сучасній географічній освіті. У змісті Посібника включено Контурні карти, табліці, оновлені статистичні дані, тематично відповідні завдання для оцінювання Навчальних досягнені учнів.У окремий Посібнику подано завдання для підсумковіх контрольних робіт. Для учнів закладів Загальної середньої освіти та вчітілів географії.

Купити книгу «Практикум з курсу "Україна і світове господарство " з зошит для самостійніх та контрольних робіт. 1» Роман Коваленко , Сергій Кобернік в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Практикум з курсу "Україна і світове господарство " з зошит для самостійніх та контрольних робіт. 1" (Роман Коваленко , Сергій Кобернік) з ISBN 978-617-539-296-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
36
Формат
205x290 мм
Автор
Роман Коваленко , Сергій Кобернік

Рецензії на книгу «Практикум з курсу "Україна і світове господарство " з зошит для самостійніх та контрольних робіт . 1».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами