Практикум з курсу "Материки та океани" з зошитом для самостійних та контрольних робіт. 7 клас - Сергій Кобернік, Роман Коваленко (978-617-539-324-6)

Практикум з курсу "Материки та океани" з зошитом для самостійних та контрольних робіт. 7 клас - Сергій Кобернік, Роман Коваленко (978-617-539-324-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 75
75 грн
  • ISBN: 978-617-539-324-6
  • Код товару: 344052
Основні характеристики
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 40
Формат: 205x290 мм

Про книгу «Практикум з курсу " Материки та океани " з зошит для самостійніх та контрольних робіт. 7 клас» Роман Коваленко , Сергій Кобернік

Схвалено для использование в навчально - виховному процесі Науково-методичне радою по вопросам образования Міністерства освіти и науки України. Посібник містіть повний комплект інструкцій относительно Виконання практичних робіт з географії у 7 класі. У Зміст практикуму включено Контурні карти , табліці , схеми , статистичні дані , діаграмі.До шкірного тематичного блоку увійшлі завдання для оцінювання Навчальних досягнені та цікаві географічні факти. Видання Призначено для учнів загальноосвітніх Навчальних Закладів.

Купити книгу «Практикум з курсу " Материки та океани " з зошит для самостійніх та контрольних робіт. 7 клас» Роман Коваленко , Сергій Кобернік в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Практикум з курсу " Материки та океани " з зошит для самостійніх та контрольних робіт. 7 клас" (Роман Коваленко , Сергій Кобернік) з ISBN 978-617-539-324-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
40
Формат
205x290 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Роман Коваленко , Сергій Кобернік

Рецензії на книгу «Практикум з курсу " Материки та океани " з зошит для самостійніх та контрольних робіт . 7 клас ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами