Практикум з курсу "Загальна географія" 6 клас з зошитом для самостійних та підсумкових контрольних робіт. - Роман Коваленко, Сергій Кобернік (978-617539-181-5)

Практикум з курсу "Загальна географія" 6 клас з зошитом для самостійних та підсумкових контрольних робіт. - Роман Коваленко, Сергій Кобернік (978-617539-181-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 75
75 грн
  • ISBN: 978-617539-181-5
  • Код товару: 344051
Основні характеристики
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 48
Формат: 205x290 мм

Про книгу «Практикум з курсу " Загальна географія " з зошит для самостійніх та підсумковіх контрольних робіт.» Роман Коваленко , Сергій Кобернік

Схвалено для использование в навчально-виховному процесі Науково-методичне радою по вопросам образования Міністерства освіти и науки України. Посібник містіть повний комплект інструкцій относительно Виконання практичних робіт з географії школи, та підбірку самостійніх робіт. У Зміст Посібника включено Контурні карти, табліці, схеми, статистичні дані, діаграмі, тематично відповідні завдання для оцінювання Навчальних досягнені учнів та Сторінки цікавіх Фактів. Даній посібник стані у нагоді учням загальноосвітніх Навчальних Закладів та вчителям географії.

Купити книгу «Практикум з курсу " Загальна географія " з зошит для самостійніх та підсумковіх контрольних робіт.» Роман Коваленко , Сергій Кобернік в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Практикум з курсу " Загальна географія " з зошит для самостійніх та підсумковіх контрольних робіт." (Роман Коваленко , Сергій Кобернік) з ISBN 978-617539-181-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
48
Формат
205x290 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Роман Коваленко , Сергій Кобернік

Рецензії на книгу «Практикум з курсу " Загальна географія " з зошит для самостійніх та підсумковіх контрольних робіт . ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами