Серёжа. Несколько историй из жизни очень маленького мальчика - Вера Панова (978-5-91921-623-0)

Серёжа. Несколько историй из жизни очень маленького мальчика - Вера Панова (978-5-91921-623-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 229
229 грн
  • ISBN: 978-5-91921-623-0
  • Код товару: 344020
Основні характеристики
Автор: Віра Панова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Сергій. Кілька історій з життя дуже маленького хлопчика» Віра Панова

Створена в 1955 році повість пронизана світлом - це зворушлива поема дитинства, сприйняття світу очима шестирічного хлопчика. Як багато дітей післявоєнного часу, Сергію росте без батька, його тато загинув на війні. Однак війна відійшла в минуле, життя триває, і в їх з мамою сім'ю входить вітчим - колишній фронтовик, людина чесна, розумна і добра. Про те, як будуть складатися їхні стосунки, які переживання випадуть на долю маленького Сергія, про те, яке це - бути дитиною у великому світі, - знаменита повість Віри Панової. Книга з ілюстраціями чудового радянського художника Володимира Гальдяева надрукована по виданню 1978 роки (видавництво «Радянська Росія»). Читайте всією сім'єю!

Купити книгу «Сергій. Кілька історій з життя дуже маленького хлопчика» Віра Панова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сергій. Кілька історій з життя дуже маленького хлопчика" (Віра Панова) з ISBN 978-5-91921-623-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
128
Формат
170x220 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.362
Автор
Віра Панова

Рецензії на книгу «Сергій. Кілька історій з життя дуже маленького хлопчика ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

содержание, оформление, чувства , которые вызывает

Недоліки:

нет

Впервые столкнулась с этим автором ,прочитав повесть "Сережа" в 37 лет. Очень впечатлила книга. Прочитала на одном дыхании. Главный герой маленький мальчик Сережа, растет без отца, который погиб на фронте, но ему очень везет - у него появляется очень достойный и добрый отчим, на которого хочется равяться и прислушиваться. Язык повествования очень легкий , как будто все происходящее описывает сам ребенок и в этой простоте - гениальность. Лично я вспомнила свое детство и свои переживания того времени. А теперь полезно к ним вернуться будучи родителем маленького ребенка. Во время чтения очень сопрееживала герою и в некоторых моментах даже плакала. Очень рекомендую и детям, и взрослым. Чудесное произведение с дополняющим содержание оформлением.Художник Гальдяев очень точно, на мой взгляд, проилюстрировал и самого Сережу и эпизоды повести.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами