А тепер спробуйте щось дивніше. Як вижити в креативному бізнесі і лишатися невичерпним джерелом ідей - Майкл Джонсон (978-617-7799-47-3)

А тепер спробуйте щось дивніше. Як вижити в креативному бізнесі і лишатися невичерпним джерелом ідей - Майкл Джонсон (978-617-7799-47-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 431
431 грн
  • ISBN: 978-617-7799-47-3
  • Код товару: 343882
Основні характеристики
Редактор: Михайло Кольцов
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка, суперобкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 256

Про книгу «А тепер Спробуйте Щось дівніше. Як Вижити в креативному бізнесі и позбавлять невичерпний Джерелом І» Майкл Джонсон

У Книзі «А тепер Спробуйте Щось дівніше: як Вижити в креативному бізнесі и позбавлять невичерпний Джерелом Ідей» Зібрані найбільш корисні поради (233, если буті точно), Які дозволяють створюваті Нові Ідеї шкірного дня. Если ви працюєте у креатівній Галузі, то обов'язково знайдете среди ціх порад ту, что поможет вам найти нове візуальне або концептуальних решение. Хочете вдосконаліті взаємодію з клієнтами, створюваті оригінальні дизайнерські решение, Проводити успішні Презентації та Взагалі здобути творчу Впевненість? Рішення знаходяться у Цій Книзі.

Купити книгу «А тепер Спробуйте Щось дівніше. Як Вижити в креативному бізнесі и позбавлять невичерпний Джерелом І» Майкл Джонсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "А тепер Спробуйте Щось дівніше. Як Вижити в креативному бізнесі и позбавлять невичерпний Джерелом І" (Майкл Джонсон) з ISBN 978-617-7799-47-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Михайло Кольцов
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка, суперобкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
256
Формат
165х235 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Майкл Джонсон

Рецензії на книгу «А тепер Спробуйте Щось дівніше . Як Вижити в креативному бізнесі и позбавлять невичерпний Джерелом І».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами