Математика. 2000 тестів для підготовки до ЗНО (рівень стандарту та профільний рівень) - Юрій Захарійченко, Віктор Репета, Ірина Маркова, Вадим Карпік (978-966-945-173-6)

Математика. 2000 тестів для підготовки до ЗНО (рівень стандарту та профільний рівень) - Юрій Захарійченко, Віктор Репета, Ірина Маркова, Вадим Карпік (978-966-945-173-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 132
132 грн
  • ISBN: 978-966-945-173-6
  • Код товару: 343868
Основні характеристики
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: газетний
Кількість сторінок: 432

Про книгу «Математика. 2000 тестів для подготовки до ЗНО ( рівень стандарту та профільній рівень )» Ірина Маркова , Віктор Репета , Вадим Карпік , Юрій Захарійченко

Посібник призначення для ефектівної подготовки до державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання. Видання представляет собою збірник завдання, які відповідають Програмі ЗНО. За формою це завдання з Вибори однієї правильної ВІДПОВІДІ, завдання на встановлення відповідності (логічніх пар), структуровані завдання, відкриті завдання з короткою відповіддю, відкриті завдання з Розгорнутим відповіддю. Завдання Посібника подані у виде блоків Із трьох завдання, что об'єднані одним методом розв'язування. До первого (базового) завдання блоку наведено доповідну розв'язання, что супроводжується коментарями, означену, теоремами ТОЩО. Друге и Третє завдання блоку прізначені для самостійного розв'язування. До всіх завдання наведено ВІДПОВІДІ. Призначено для випускників закладів Загальної середньої освіти, абітурієнтів, студентів педагогічних Вищих Навчальних Закладів, учителів математики.

Купити книгу «Математика. 2000 тестів для подготовки до ЗНО ( рівень стандарту та профільній рівень )» Ірина Маркова , Віктор Репета , Вадим Карпік , Юрій Захарійченко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Математика. 2000 тестів для подготовки до ЗНО ( рівень стандарту та профільній рівень )" (Ірина Маркова , Віктор Репета , Вадим Карпік , Юрій Захарійченко) з ISBN 978-966-945-173-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
432
Формат
205х255 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.450
Автор
Ірина Маркова , Віктор Репета , Вадим Карпік , Юрій Захарійченко

Рецензії на книгу «Математика . 2000 тестів для подготовки до ЗНО ( рівень стандарту та профільній рівень ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами