House Witch: Полный путеводитель по магическим практикам для защиты вашего дома, очищения пространства и восстановления сил - Эрин Мёрфи-Хискок (978-966-993-439-0)

House Witch: Полный путеводитель по магическим практикам для защиты вашего дома, очищения пространства и восстановления сил - Эрин Мёрфи-Хискок (978-966-993-439-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 320
320 грн
  • ISBN: 978-966-993-439-0
  • Код товару: 343858
Основні характеристики
Перекладач: М. Міхалченкова
Редактор: Е. Науменко
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «House Witch : Повний путівник по магічних практик для захисту вашого будинку , очищення простору і в» Ерін Мерфі - Хіскок

Перетворіть свій будинок в чарівне, захищене і світле місце, яке буде утримувати вас своєю силою, допомагаючи жити, працювати і, звичайно ж, творити магію на благо Землі і всіх живих істот! Під чуйним керівництвом Ерін Мерфі-Хіскок, автора численних книг-бестселерів, в тому числі путівника по природного магії "Green Witch", ви навчитеся охороняти своє житло від негативу, очищати і гармонізувати його енергію, спілкуватися з духами і божествами будинку і дізнаєтеся, як перетворити звичайні побутові справи в даний священнодійство, повне глибокого змісту. Іншими слова - станете справжньою Відьмою Домашнього вогнища, чиє покликання - подарувати радість, затишок і безпеку собі, своїм близьким і гостям. У цьому практичному керівництві ви знайдете ритуали, медитації, домашні практики і рецепти простих і корисних страв, які радують душу і тіло, тобто все необхідне, щоб ваш будинок став не просто вашою фортецею, а й справжнім джерелом благополуччя, натхнення і сили.

Купити книгу «House Witch : Повний путівник по магічних практик для захисту вашого будинку , очищення простору і в» Ерін Мерфі - Хіскок в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "House Witch : Повний путівник по магічних практик для захисту вашого будинку , очищення простору і в" (Ерін Мерфі - Хіскок) з ISBN 978-966-993-439-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
М. Міхалченкова
Редактор
Е. Науменко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
320
Формат
150х195 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ерін Мерфі - Хіскок

Рецензії на книгу «House Witch : Повний путівник по магічних практик для захисту вашого будинку , очищення простору і в».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами