Цигун. Покой в движении и движение в покое. Том 2. Оздоровительные и медицинские методы - Михаил Роттер (978-5-907059-71-9)

Цигун. Покой в движении и движение в покое. Том 2. Оздоровительные и медицинские методы - Михаил Роттер (978-5-907059-71-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 728
728 грн
  • ISBN: 978-5-907059-71-9
  • Код товару: 343801
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 582

Про книгу «Цигун. Спокій в русі і рух в спокої. Том 2. Оздоровчі та медичні методи» Михайло Роттер

Якщо в першому томі цієї книги йшлося про теоретичній частині Ци-Гун, то в даному другому томі ми переходимо до найцікавішого і важному- безпосередньо до практики. Книга ділиться на наступні частини. - Загальні принципи. Тут йдеться про правила для пози, правилах виконання Ци-Гун і принципах пальцевого Ци Гун. - Міні-методики, виконання яких вимагає мінімального часу і мінімального майстерності. Описано цілий клас методів під загальною назвою Ци-Гун "прямого впливу на тіло" (масаж, "простукування-прохлопиваніе"), а також Ци-Гун "для запуску Ци" і "метод розумнішання" топпа-карані. - Один з "базових" видів Ци-Гун - Стовбове стояння. Розібрані принципи і положення для столбового стояння і навіть "столбового сидіння". Вельми докладно описаний Повний традиційний комплекс Ци-Гун "Червона квітка". - "Модні" стилі Ци-Гун. У цьому розділі зібрані найбільш популярні в сучасному Китаї стилі Ци-Гун. Це Вісім шматків парчі, Шість звуків, Зміна м'язів і сухожиль і П'ять звірів. - "Лентяйскій" Ци-Гун. Тут мова йде про види Ци-Гун, які виконуються з мінімальні Детальніше: https://www.labirint.ru/books/700954/ми зусиллями, а саме в положенні "сидячи на печі". Це Даосский Ци-Гун, Вісім шматків парчі в положенні сидячи і Шість цілющих звуків в положенні сидячи. Для всіх, хто цікавиться самовдосконаленням і поліпшенням здоров'я, а також давньої духовної культурою Китаю.

Купити книгу «Цигун. Спокій в русі і рух в спокої. Том 2. Оздоровчі та медичні методи» Михайло Роттер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Цигун. Спокій в русі і рух в спокої. Том 2. Оздоровчі та медичні методи" (Михайло Роттер) з ISBN 978-5-907059-71-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
582
Формат
155x215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.711
Автор
Михайло Роттер

Рецензії на книгу «Цигун . Спокій в русі і рух в спокої . Том 2. Оздоровчі та медичні методи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами