Истинная близость. Как меняется секс, когда отошения достигают духовной гармонии - Кришнананда Троуб, Амана Троуб (978-5-9573-2853-7)

Истинная близость. Как меняется секс, когда отошения достигают духовной гармонии - Кришнананда Троуб, Амана Троуб (978-5-9573-2853-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 262
262 грн
  • ISBN: 978-5-9573-2853-7
  • Код товару: 343698
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 240
Формат: 145х215 мм

Про книгу «Справжня близькість. Як змінюється секс , коли отошенія досягають духовної гармонії» Амана Троуб , Крішнананда Троуб

Про «це» писати і говорити як би не можна, не прийнято... А якщо можна, то «трохи» і «в рамках пристойності». Але саме про «це» розбивається величезна кількість спілок чоловіки і жінки. Можливо, навіть більшість. Страхи, травми, рани виходять на поверхню... в сексі. Як ніщо інше, секс загострює почуття. І навіть якщо ви не усвідомлюєте, що у вас є якісь проблеми у відносинах, то тіло завжди говорить правду. Як безболісно витягти на поверхню свої «боюся», повернути у відносини гармонію і зробити секс незабутнім - про це книга популярних психотерапевтів Крішнанади і Амани. Якщо ви вже обпікалися, сварилися, розлучалися і розлучалися, якщо боїтеся відносин як вогню, якщо не вірите в любов, якщо зробили вибір на користь самотності, якщо при слові «секс» ви відчуваєте що завгодно, тільки не радість, - читайте. Ця книга може виявитися необхідною, довгоочікуваної, рятівної.

Купити книгу «Справжня близькість. Як змінюється секс , коли отошенія досягають духовної гармонії» Амана Троуб , Крішнананда Троуб в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Справжня близькість. Як змінюється секс , коли отошенія досягають духовної гармонії" (Амана Троуб , Крішнананда Троуб) з ISBN 978-5-9573-2853-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.330
Автор
Амана Троуб , Крішнананда Троуб

Рецензії на книгу «Справжня близькість . Як змінюється секс , коли отошенія досягають духовної гармонії ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами