Эпидемия стерильности. Новый подход к пониманию аллергических и аутоиммунных заболеваний - Мойзес Веласкес-Манофф (978-5-00117-706-7)

Эпидемия стерильности. Новый подход к пониманию аллергических и аутоиммунных заболеваний - Мойзес Веласкес-Манофф (978-5-00117-706-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 470
470 грн
  • ISBN: 978-5-00117-706-7
  • Код товару: 343653
Основні характеристики
Назва оригіналу: An Epidemic of Absence
Перекладач: Наталія Яцюк
Редактор: Тетяна Рапопорт
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Епідемія стерильності. Новий підхід до розуміння алергічних і аутоімунних захворювань» Мойзес Веласкес - Манофф

Астма, алергії, аутоімунні захворювання, аутизм, рак... Зростання цих захворювань почався не так давно, але йде стрімкими, безпрецедентними в історії темпами. Сьогодні один з цих недуг вражає кожного п'ятого людини в розвинених країнах, незалежно від віку. Немов все ми раптом стали більш уразливі. Але чому? Лікарі та вчені, серйозно вивчають цю проблему, все більше схиляються до думки, що одна з причин в тому, що протягом багатьох років ми цілеспрямовано... позбавляються своїх хвороб, борючись з мікробами і паразитами. І сьогодні людство, що перемогло багато недуг, накрила «епідемія відсутності» деяких критично важливих для здоров'я мікроорганізмів. Невже ми потребуємо тих, кого так старанно винищували? «Епідемія стерильності» - всебічне дослідження цього питання. Автор не просто розповідає, що робити в ситуації, що склалася, а пропонує разом з ним зробити відкриття, від якого воістину захоплює дух - дізнатися, як ми насправді влаштовані і від скількох факторів залежить крихку рівновагу, яке ми називаємо здоров'ям.

Купити книгу «Епідемія стерильності. Новий підхід до розуміння алергічних і аутоімунних захворювань» Мойзес Веласкес - Манофф в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Епідемія стерильності. Новий підхід до розуміння алергічних і аутоімунних захворювань" (Мойзес Веласкес - Манофф) з ISBN 978-5-00117-706-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
An Epidemic of Absence
Перекладач
Наталія Яцюк
Редактор
Тетяна Рапопорт
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.656
Автор
Мойзес Веласкес - Манофф

Рецензії на книгу «Епідемія стерильності . Новий підхід до розуміння алергічних і аутоімунних захворювань ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами