Цветы для Элджернона - Дэниел Киз (978-966-993-403-1)

Цветы для Элджернона - Дэниел Киз (978-966-993-403-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 118
118 грн
  • ISBN: 978-966-993-403-1
  • Код товару: 343552
Основні характеристики
Автор: Деніел Кіз
Назва оригіналу: Flowers for Algernon
Перекладач: Сергій Шаров
Редактор: М. Яновська
Серія: Pocket Book
Мова: російська

Про книгу «Квіти для Елджернона» Деніел Кіз

"Квіти для Елджернона" Деніела Киза входять в програму обов'язкового читання в американських школах. Це єдина історія в жанрі наукової фантастики, автор якої був двічі нагороджений спочатку за розповідь, а потім за роман з одним і тим же назвою, героєм, сюжетом. Тридцятитрирічний Чарлі Гордон - розумово відсталий. При цьому у нього є робота, друзі і непереборне бажання вчитися. Він погоджується взяти участь в небезпечному науковому експерименті в надії стати розумним... Ця фантастична історія має вражаючу психологічною силою і змушує задуматися над загальнолюдськими питаннями моральності: чи маємо ми право ставити один над одним експерименти, до яких наслідків це може призвести і яку ціну ми готові заплатити за те, щоб стати "найрозумнішим"? А одиноким? На питання, які піднімали ще М. Булгаков в "Собачому серці" і Дж. Лондон в "Мартіні Идене", Деніел Кіз дає свій однозначну відповідь.

Купити книгу «Квіти для Елджернона» Деніел Кіз в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Квіти для Елджернона" (Деніел Кіз) з ISBN 978-966-993-403-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Flowers for Algernon
Перекладач
Сергій Шаров
Редактор
М. Яновська
Серія
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
320
Формат
115х180 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Деніел Кіз

Рецензії на книгу «Квіти для Елджернона ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Книга поднимает и заставляет задуматься над такими глубинными вопросами, как необходимость помощи людям с инвалидностью. Здоровым людям нужно приложить усилия, чтобы чего-то добиться в жизни, а имеющим проблемы в развитии физическом и умственном - у кого как - нужно приложить грандиозные усилия, чтобы хотябы жить как здоровый человек - работать, как-то развлекать себя, пытаться быть счастливым, или даже просто выживать. И вместе с тем, меняясь в лучшую сторону, когда есть жизнь, то окружающие не не могут воспринимать тебя нового и человек, который чего-то достиг, становится одиноким. А ведь для счастья всеобщего нужно одно - понимание и объединиться человечеству в стремлении помочь друг другу.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами