Айвенго - Вальтер Скотт (978-617-12-4515-0)

Айвенго - Вальтер Скотт (978-617-12-4515-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 122
122 грн
  • ISBN: 978-617-12-4515-0
  • Код товару: 343514
Основні характеристики
Назва оригіналу: Ivanhoe
Адаптація тексту: Андрій Клімов
Вікова категорія: для середнього шкільного віку

Про книгу «Айвенго» Вальтер Скотт

Один Із найпопулярнішіх романів В. Скотта розповідає про Надзвичайні події , что відбуваліся в середньовічній Англии. Разом Із Річардом левів Серце , Робіном Гудом и Хоробрів Айвенго юні читачі порінуть до світу пригод. На них чекають ліцарські турнірі , замки в полум'ї та беззахісні чарівні леді... Передмова та адаптація Андрія Клімова.

Купити книгу «Айвенго» Вальтер Скотт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Айвенго" (Вальтер Скотт) з ISBN 978-617-12-4515-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Ivanhoe
Адаптація тексту
Андрій Клімов
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
240
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Вальтер Скотт

Рецензії на книгу «Айвенго ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Шукала синові-підлітку книги классику, але щоб були цікаві саме для дітей такого віку. Мені порадили в книжковому магазині мого міста Айвенго, як книгу для хлопчиків. Але я із захопленням прочитала її сама) І мені здається, що консультанти зовсім не праві, що рекомендують хлопчикам. Цікаво буде кожному завдяки закрученому сюжету, наповненому пригодами і хоча книга не історична, але дає зрозуміти і відчути, які правила, мода, традиції були притаманні в епоху середньовіччя. Та й багато замків існують насправді. В цілому яскравий роман, який не залишить вас байдужим. Думаю, що син прочитає із захопленням.

Моя оцінка:
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Відразу хочу подякувати власникам інтернет магазину Аконіт за те, що у вас такі невисокі ціни, порівняно з вартістю книг в інших магазинах. Наприклад, у нашому місті в книгарні Айвенго коштує на 30% більше. І дуже дякую за ваші інформативні консультації, за терпіння) і професіоналізм. Менеджери дійсно розбираються в книгах, знають що порадити, таке відчуття, що перечитали все) Айвенго - моє останнє придбання для племінника на д.н. Дякував, книга сподобалась. Хоче ще в тому дусі щось почитати, уже підшуковую йому нову книгу, а Айвенго позичила в нього, щоб і собі бути в темі)

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами