Обнаженное осознавание. Практические наставления по объединению махамудры и дзогчен - Карма Чагме Ринпоче (978-5-906154-57-6)

Обнаженное осознавание. Практические наставления по объединению махамудры и дзогчен - Карма Чагме Ринпоче (978-5-906154-57-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 552
552 грн
  • ISBN: 978-5-906154-57-6
  • Код товару: 343297
Основні характеристики
Назва оригіналу: Naked Awareness
Перекладач: Ольга Турухіна
Редактор: Костянтин Кравчук
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Оголене усвідомленням. Практичні настанови щодо об'єднання Махамудри і дзогчен» Карма Чагме Рінпоче

Карма Чагме - великий вчитель тибетського буддизму шкіл Ньінгма і Каг'ю, засновник лінії Нейди Каг'ю. Учитель Тертон Мінгьюра Дордже, а також засновника традиції Паюла Кунсанга Шераба. Книга являє собою переклад заключних глав праці Карма Чагме "Варте споглядання: сутнісні настанови Авалокитешвари по об'єднанню Махамудри і дзогчен", виконаний з тибетської мови Аланом Уоллесом і забезпечений коментарем Гьятрула Рінпоче. У ній висвітлюються такі теми, як карма, розпізнавання Махамудри, трекчо, тога, Пхова, чотири йоги і т. Д. Наводиться багато витягів з практичних настанов великих вчителів Махамудри і дзогчен. Особливу цінність представляють ясні настанови по двох стадіях практики дзогчен - трекчо і тога, опис прогресивних стадій і ознак справжнього просування в ТОДА, а також з практики перенесення свідомості в момент смерті.

Купити книгу «Оголене усвідомленням. Практичні настанови щодо об'єднання Махамудри і дзогчен» Карма Чагме Рінпоче в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Оголене усвідомленням. Практичні настанови щодо об'єднання Махамудри і дзогчен" (Карма Чагме Рінпоче) з ISBN 978-5-906154-57-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Naked Awareness
Перекладач
Ольга Турухіна
Редактор
Костянтин Кравчук
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
528
Формат
125x200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Карма Чагме Рінпоче

Рецензії на книгу «Оголене усвідомленням . Практичні настанови щодо об'єднання Махамудри і дзогчен ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами