SAUDI INC. История о том, как Саудовская Аравия стала одним из самых влиятельных государств на геополитической карте мира - Эллен Р. Уолд (978-5-9614-2066-1)

SAUDI INC. История о том, как Саудовская Аравия стала одним из самых влиятельных государств на геополитической карте мира - Эллен Р. Уолд (978-5-9614-2066-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 384
384 грн
  • ISBN: 978-5-9614-2066-1
  • Код товару: 343272
Основні характеристики
Назва оригіналу: Saudi, Inc.
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 272

Про книгу «SAUDI INC. Історія про те , як Саудівська Аравія стала одним з найбільш впливових держав на геополі» Еллен Р. Волд

Книга фахівця в галузі геополітики і світової енергетики Еллен Уолд присвячена історії Саудівської Аравії з початку XX століття, коли Абдель-Азіз з роду саудитів почав боротьбу за об'єднання Аравійського півострова, і до теперішнього часу, коли Королівство стало одним з найважливіших учасників глобального енергетичного ринку. Головні герої цієї історико-політичної саги - королівська сім'я аль-Сауд і найприбутковіша в історії нафтового бізнесу компанія Aramco. Читача чекає захоплююча занурення в світ, де тісно переплелися релігія і терор, бізнес і сімейні чвари, східна мудрість і західні цінності, боротьба за нафту і переділ світового енергетичного ринку.

Купити книгу «SAUDI INC. Історія про те , як Саудівська Аравія стала одним з найбільш впливових держав на геополі» Еллен Р. Волд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "SAUDI INC. Історія про те , як Саудівська Аравія стала одним з найбільш впливових держав на геополі" (Еллен Р. Волд) з ISBN 978-5-9614-2066-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Saudi, Inc.
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
170х240 мм
Вага
0.550
Автор
Еллен Р. Волд

Рецензії на книгу «SAUDI INC . Історія про те , як Саудівська Аравія стала одним з найбільш впливових держав на геополі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами