Performance-маркетинг. Заставьте интернет работать на вас - Григорий Загребельный, Марина Боровик, Татьяна Меркулович, Илья Фролкин (978-5-9614-7043-7)

Performance-маркетинг. Заставьте интернет работать на вас - Григорий Загребельный, Марина Боровик, Татьяна Меркулович, Илья Фролкин (978-5-9614-7043-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 349
349 грн
  • ISBN: 978-5-9614-7043-7
  • Код товару: 343271
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 270
Формат: 150х215 мм

Про книгу «Performance - маркетинг. Примусьте інтернет працювати на вас» Григорій Загребельний , Ілля Фролкин , Марина Боровик , Тетяна Меркуловіч

Кожен вкладений в рекламу рубль повинен приносити дохід - ось головна вимога бізнесу до інтернет-маркетингу сьогодні. Але що робити, якщо стандартні інструменти інтернет-маркетингу вже не дають очікуваних результатів? Знайомтеся, рerformance-маркетинг - новий метод інтернет-маркетингу, що інтегрує в єдину стратегію різні інструменти онлайн-реклами, найбільш ефективні для конкретного бізнесу. Експерти Ingate Digital Agency розкажуть, як сформувати і реалізувати таку стратегію, щоб підвищити віддачу від рекламних бюджетів в максимально короткі терміни. Книга призначена для фахівців з реклами та маркетингу, власників бізнесу, які бажають успішно працювати і заробляти в інтернеті.

Купити книгу «Performance - маркетинг. Примусьте інтернет працювати на вас» Григорій Загребельний , Ілля Фролкин , Марина Боровик , Тетяна Меркуловіч в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Performance - маркетинг. Примусьте інтернет працювати на вас" (Григорій Загребельний , Ілля Фролкин , Марина Боровик , Тетяна Меркуловіч) з ISBN 978-5-9614-7043-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
270
Формат
150х215 мм
Вага
0.450
Автор
Григорій Загребельний , Ілля Фролкин , Марина Боровик , Тетяна Меркуловіч

Рецензії на книгу «Performance - маркетинг . Примусьте інтернет працювати на вас ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами