Принципы разработки программных пакетов. Проектирование повторно используемых компонентов - Маттиас Нобак (978-5-97060-793-0)

Принципы разработки программных пакетов. Проектирование повторно используемых компонентов - Маттиас Нобак (978-5-97060-793-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 1337
1 337 грн
  • ISBN: 978-5-97060-793-0
  • Код товару: 343131
Основні характеристики
Назва оригіналу: Principles of Package Design
Перекладач: Д. Бєліков
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки: А. Мовчан

Про книгу «Принципи розробки програмних пакетів. Проектування повторно використовуваних компонентів» Маттіас Нобак

Існує маса літератури і онлайн-ресурсів, присвячених дизайну класів, але інформацію про проектування програмних пакетів знайти не так просто. Книга Маттіаса Нобака, професійного PHP-розробника, покликана заповнити цю прогалину. У ній розповідається про принципи повторного використання і поширення компонентів, також відомих як пакети, і пропонується ряд корисних технік по організації коду в групи будь-якого розміру. Ви дізнаєтеся про те, які класи повинні бути всередині пакету, як використовувати принципи зв'язності і зачеплення, як полегшити підтримку пакету. Видання адресоване програмістам, які використовують об'єктно-орієнтована мова для створення додатків. Представлені в книзі приклади коду пояснюють окремі технічні моменти і спрощують розуміння матеріалу.

Купити книгу «Принципи розробки програмних пакетів. Проектування повторно використовуваних компонентів» Маттіас Нобак в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Принципи розробки програмних пакетів. Проектування повторно використовуваних компонентів" (Маттіас Нобак) з ISBN 978-5-97060-793-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Principles of Package Design
Перекладач
Д. Бєліков
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
А. Мовчан
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
274
Формат
140x205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Маттіас Нобак

Рецензії на книгу «Принципи розробки програмних пакетів . Проектування повторно використовуваних компонентів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами