Как создать крутой рекламный текст. Принципы выдающегося американского копирайтера - Джозеф Шугерман (978-617-7858-32-3)

Как создать крутой рекламный текст. Принципы выдающегося американского копирайтера - Джозеф Шугерман (978-617-7858-32-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 286
286 грн
  • ISBN: 978-617-7858-32-3
  • Код товару: 343099
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Adweek Copywriting Handbook
Перекладач: Світлана Кірова
Науковий редактор: А. Назайкин
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Як створити крутий рекламний текст. Принципи видатного американського копірайтера» Джозеф Шугерман

Джозеф Шугерман - один з кращих американських копірайтерів. Його ім'я стоїть в одному ряду з іменами Девіда Огілві, Джона Кейплса і Лео Барнетта. Ви дізнаєтеся, що успішно працює в рекламі, а що - ні, і навчитеся уникати пасток, в які потрапляють початківці копірайтери. Уроки легко засвоюються, адже автор застосовує в тексті ті ж прийоми, яких навчає читача, щоб захопити увагу. Ви освоїте 15 аксіом копірайтингу. Розберете всі елементи рекламного тексту і дізнаєтеся, що робить його ефективним. Навчитеся використовувати психологічні імотіваціонние чинники. Опануєте секретами ремесла (правилами складання продають заголовків, методами пошуку ідей, способами змусити мозок працювати). Створите ефективний рекламний текст. Якщо ж ви не займаєтеся складанням рекламних текстів, то краще пойметепроцесс копірайтингу і зможете впевнено написати непогане оголошення або як мінімум аргументовано розкритикувати чуже.

Купити книгу «Як створити крутий рекламний текст. Принципи видатного американського копірайтера» Джозеф Шугерман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як створити крутий рекламний текст. Принципи видатного американського копірайтера" (Джозеф Шугерман) з ISBN 978-617-7858-32-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Adweek Copywriting Handbook
Перекладач
Світлана Кірова
Науковий редактор
А. Назайкин
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
440
Формат
160х235 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.700
Автор
Джозеф Шугерман

Рецензії на книгу «Як створити крутий рекламний текст . Принципи видатного американського копірайтера ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами