Йога сна. Анализ сновидений в тибетской медицине. Книга 2. Путешествие за пределы пространства и времени - Нида Ченагцанг (978-5-9909023-0-5)

Йога сна. Анализ сновидений в тибетской медицине. Книга 2. Путешествие за пределы пространства и времени - Нида Ченагцанг (978-5-9909023-0-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 362
362 грн
  • ISBN: 978-5-9909023-0-5
  • Код товару: 343088
Основні характеристики
Перекладач: Тетяна Ульянова
Художник: Тетяна Ульянова
Редактор: Сергій Гуков
Мова: російська

Про книгу «Йога сну. Аналіз сновидінь в тибетській медицині. Книга 2. Подорож за межі простору і часу» Ніда Ченагцанг

Друга книга "Йога сну" продовжує знайомити читача з поглядом тибетської медицини на природу сновидінь. Книга присвячена роботі зі снами, шаманської практиці сновидінь і безпосередньо йоги сну. Йога сну в першу чергу спрямована на усунення стресів, психологічних та ментальних проблем. Ви також дізнаєтеся про пророчих снах, ефективних практиках бачення ясних снів, техніках усвідомлення себе уві сні та інших традиційних тибетських методах духовного і інтелектуального розвитку. Ви зможете застосовувати отримані знання як для особистісного зростання, так і в роботі з пацієнтами.

Купити книгу «Йога сну. Аналіз сновидінь в тибетській медицині. Книга 2. Подорож за межі простору і часу» Ніда Ченагцанг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Йога сну. Аналіз сновидінь в тибетській медицині. Книга 2. Подорож за межі простору і часу" (Ніда Ченагцанг) з ISBN 978-5-9909023-0-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Тетяна Ульянова
Редактор
Сергій Гуков
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.370
Автор
Ніда Ченагцанг

Рецензії на книгу «Йога сну . Аналіз сновидінь в тибетській медицині . Книга 2. Подорож за межі простору і часу ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами