Сакральная архитектура мира. Созидательные принципы мировой гармонии - Сергей Матвеев, Сергей Неаполитанский (978-5-00053-825-8)

Сакральная архитектура мира. Созидательные принципы мировой гармонии - Сергей Матвеев, Сергей Неаполитанский (978-5-00053-825-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 311
311 грн
  • ISBN: 978-5-00053-825-8
  • Код товару: 343046
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 608
Формат: 130х205 мм

Про книгу «Сакральна архітектура світу. Творчі принципи світової гармонії» Сергій Матвєєв , Сергій Неаполітанський

Сакралізація ділянок простору спостерігається в різних культурах, минулих і справжніх. Такі місця часто прикрашаються архітектурними структурами і творами мистецтва, які наповнюються Божественним змістом, стаючи не тільки обителлю божественних сил, але служать засобами трансляції священного в даній області простору. Автори даної книги звертаються до дослідження сакральності, виявленої в архітектурних спорудах всієї планети, знаходячи відгомони уявлень і негласних законів, яким споконвіку підпорядковується весь світ. Недарма з давніх-давен вважалося, що "архітектори володіли таємним знанням, почуттям гармонії, здатність відчувати музику форм".

Купити книгу «Сакральна архітектура світу. Творчі принципи світової гармонії» Сергій Матвєєв , Сергій Неаполітанський в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сакральна архітектура світу. Творчі принципи світової гармонії" (Сергій Матвєєв , Сергій Неаполітанський) з ISBN 978-5-00053-825-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
608
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.537
Автор
Сергій Матвєєв , Сергій Неаполітанський

Рецензії на книгу «Сакральна архітектура світу . Творчі принципи світової гармонії ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами