Green Witch. Полный путеводитель по природной магии трав, цветов, эфирных масел и многому другому - Эрин Мёрфи-Хискок (978-966-993-352-2)

Green Witch. Полный путеводитель по природной магии трав, цветов, эфирных масел и многому другому - Эрин Мёрфи-Хискок (978-966-993-352-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 304
304 грн
  • ISBN: 978-966-993-352-2
  • Код товару: 342992
Основні характеристики
Назва оригіналу: Green Witch
Перекладач: М. Бикова
Редактор: Е. Науменко
Мова: російська

Про книгу «Green Witch. Повний путівник по природного магії трав , квітів , ефірних масел і багато чому іншому» Ерін Мерфі - Хіскок

Відкрий для себе силу і мудрість Землі з практичним посібником від Ерін Мерфі-Хіскок, фахівцем по роботі з силами природи і автором безлічі книг-бестселерів. Це не збірка чудодійних ритуалів і заклинань, які обіцяють тобі "все і відразу". Це книга про Зелену магії для Зеленої відьми. Зелена відьма чує голос природи навіть в Великому місті, шанує все живе незалежно від його розмірів, пам'ятає, що все в світі взаємопов'язане, і нікому нічого не нав'язує. Перш за все - сама собі. І якщо ти поділяєш ці цінності - ця книга для тебе. З неї ти дізнаєшся, як направляти природні енергії на свої цілі, використовувати камені і кристали, щоб налагодити зв'язок з місцем, де живеш; як очистити свій будинок від негативної енергії, як робити цілющі зілля з трав, квітів і масел, як правильно вести магічний щоденник і знайти свій власний Зелений шлях!

Купити книгу «Green Witch. Повний путівник по природного магії трав , квітів , ефірних масел і багато чому іншому» Ерін Мерфі - Хіскок в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Green Witch. Повний путівник по природного магії трав , квітів , ефірних масел і багато чому іншому" (Ерін Мерфі - Хіскок) з ISBN 978-966-993-352-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Green Witch
Перекладач
М. Бикова
Редактор
Е. Науменко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
304
Формат
140x195 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ерін Мерфі - Хіскок

Рецензії на книгу «Green Witch . Повний путівник по природного магії трав , квітів , ефірних масел і багато чому іншому».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами