Магия утра для высоких продаж. Самый быстрый способ выйти на новый уровень - Хэл Элрод, Райан Сноу, Хонори Кордер (978-5-00146-423-5)

Магия утра для высоких продаж. Самый быстрый способ выйти на новый уровень - Хэл Элрод, Райан Сноу, Хонори Кордер (978-5-00146-423-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 350
350 грн
  • ISBN: 978-5-00146-423-5
  • Код товару: 342927
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Miracle Morning for Salespeople
Перекладач: Оксана Медвідь
Редактор: Тетяна Сковороднікова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Магія ранку для високих продажів. Найшвидший спосіб вийти на новий рівень» Райан Сноу , Гонор Кордеро , Хел Елрод

Щоб вивести свої продажі на новий рівень, спочатку потрібно вивести на новий рівень себе. Тільки ставши гармонійної і самореалізуватися особистістю можна залучати, створювати і підтримувати екстраординарні рівні успіху, продажів і доходу. В основі цієї книги - метод Хела Елрод "Чудовий ранок" та інтерв'ю з десятками найуспішніших СЕО, власників компаній і підприємців. Що відрізняє цих людей від 99% інших? Що вони знають про продажі, чого не знають інші? Якими тонкощами про передпродажну підготовку, створення бази потенційних покупців, демонстрації продукту, роботі з запереченнями та укладанні угод вони зможуть поділитися? І як правильне початок дня може вплинути на продажі? Шукайте відповіді на ці питання в книзі. Підійде навіть надзвичайно зайнятим людям.

Купити книгу «Магія ранку для високих продажів. Найшвидший спосіб вийти на новий рівень» Райан Сноу , Гонор Кордеро , Хел Елрод в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Магія ранку для високих продажів. Найшвидший спосіб вийти на новий рівень" (Райан Сноу , Гонор Кордеро , Хел Елрод) з ISBN 978-5-00146-423-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Miracle Morning for Salespeople
Перекладач
Оксана Медвідь
Редактор
Тетяна Сковороднікова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
145x210 мм
Вага
0.410
Автор
Райан Сноу , Гонор Кордеро , Хел Елрод

Рецензії на книгу «Магія ранку для високих продажів . Найшвидший спосіб вийти на новий рівень ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами