Тело помнит все. Какую роль психологическая травма играет в жизни человека и какие техники помогают ее преодолеть - Бессел ван дер Колк (978-966-993-313-3)

Тело помнит все. Какую роль психологическая травма играет в жизни человека и какие техники помогают ее преодолеть - Бессел ван дер Колк (978-966-993-313-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 425
425 грн
  • ISBN: 978-966-993-313-3
  • Код товару: 342911
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Body Keeps the Score
Перекладач: Іван Чорний
Науковий редактор: М. Тард
Редактор: Е. Коміссарова

Про книгу «Тіло пам'ятає все. Яку роль психологічна травма відіграє в житті людини і яку техніку допомагають ї» Бесселя ван дер Колк

Всі ми стикалися з фізичними травмами і маємо про них уявлення. А що ми знаємо про психологічні? Адже, як би банально це не звучало, часто, моральна травма накладає більший відбиток на наше життя, ніж рана на тілі. Поріз - швидко затягнеться, перелом - зростеться, а ось як відіб'ється психологічна травма в свідомому віці, яким чином вона може заважати нормальному життю і що з цим можна зробити? Доктор Бесселя Ван дер Колк, один з найвідоміших у світі фахівців з травмі, провів понад 30 років, вивчаючи посттравматичний стресовий розлад. Об'єднуючи все дослідження в області травми, свій досвід і історії пацієнтів, в цій книзі він пояснює, як травма буквально змінює тіло і мозок, позбавляючи пережили її нормального життя, близьких відносин і самоконтролю. Але є і хороші новини - автор розповість, як ми можемо допомогти собі і своїм близьким в цій ситуації. Досліджуючи різні можливості зцілення: від медитації, йоги і спорту до занять в театральних гуртках - доктор Бесселя пропонує нові шляхи до одужання, активуючи природну нейропластічності мозку. Тим самим доктор дарує надію на одужання і повноцінне життя тим, хто зіткнувся з травмою. Увага! Інформація, що міститься в книзі, не може служити заміною консультації лікаря. Перед скоєнням будь-яких дій, що рекомендуються необхідно проконсультуватися з фахівцем.

Купити книгу «Тіло пам'ятає все. Яку роль психологічна травма відіграє в житті людини і яку техніку допомагають ї» Бесселя ван дер Колк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Тіло пам'ятає все. Яку роль психологічна травма відіграє в житті людини і яку техніку допомагають ї" (Бесселя ван дер Колк) з ISBN 978-966-993-313-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Body Keeps the Score
Перекладач
Іван Чорний
Науковий редактор
М. Тард
Редактор
Е. Коміссарова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
464
Формат
165x240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Бесселя ван дер Колк

Рецензії на книгу «Тіло пам'ятає все . Яку роль психологічна травма відіграє в житті людини і яку техніку допомагають ї».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами