Танец рисунка, голос линии, поэзия жизни. Интермодальная терапия экспрессивными искусствами - Варвара Сидорова (978-5-98563-600-0)

Танец рисунка, голос линии, поэзия жизни. Интермодальная терапия экспрессивными искусствами - Варвара Сидорова (978-5-98563-600-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 494
494 грн
  • ISBN: 978-5-98563-600-0
  • Код товару: 342742
Основні характеристики
Редактор: Ольга Сафуанова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 440

Про книгу «Танець малюнка , голос лінії , поезія життя. Интермодальная терапія експресивними мистецтвами» Варвара Сидорова

Книга докладно і глибоко розглядає теоретичні та практичні аспекти интермодальной терапії експресивними мистецтвами (expressive arts therapy) - молодого, активно розвивається напряму терапії мистецтвами. Интермодальная терапія мистецтвами (ІТІ) поєднує в собі роботу з різними видами мистецтва: поезією, музикою, живописом, театром, танцем, скульптурою, а також використовує інтермодальні переходи від одного виду мистецтва до іншого. Тут вони виступають як різні говірки однієї мови, завдяки яким ми знаходимо можливість глибше зрозуміти самих себе. У книзі викладені історія та філософія интермодальной терапії експресивними мистецтвами, описані центральні напрямки (підходи Паоло Кнілла і Наталі Роджерс) мову, основні поняття і принципи роботи, розглянуті прикладні аспекти интермодальной терапії мистецтвами, наведено базові та авторські техніки і вправи. Видання призначене для психологів, арт-терапевтів, фахівців в різних областях терапії мистецтвами, в тому числі початківців, і для всіх, кому співзвучна зцілювальна сила мистецтва.

Купити книгу «Танець малюнка , голос лінії , поезія життя. Интермодальная терапія експресивними мистецтвами» Варвара Сидорова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Танець малюнка , голос лінії , поезія життя. Интермодальная терапія експресивними мистецтвами" (Варвара Сидорова) з ISBN 978-5-98563-600-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Ольга Сафуанова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
440
Формат
170х225 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Варвара Сидорова

Рецензії на книгу «Танець малюнка , голос лінії , поезія життя . Интермодальная терапія експресивними мистецтвами ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами