Карты любви, или Что говорит дата рождения о вашем характере, судьбе и отношениях с близкими - Роберт Кэмп (978-5-94698-292-4)

Карты любви, или Что говорит дата рождения о вашем характере, судьбе и отношениях с близкими - Роберт Кэмп (978-5-94698-292-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 832
832 грн
  • ISBN: 978-5-94698-292-4
  • Код товару: 342652
Основні характеристики
Автор: Роберт Кемп
Назва оригіналу: Love Cards
Перекладач: Анна Блейз
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Карти любові , або Що говорить дата народження про ваш характер , долю і відносинах з близькими» Роберт Кемп

У книзі представлена ??дуже проста і точна система самопізнання і прогнозування, відома під різними назвами: Книга Долі, Карти Долі або Матриця Доль. Ця система синтезує нумерологію, астрологію і психологію. На підставі дня народження людини вона дозволяє отримати багато важливої ??та корисної інформації про нього: що йому дано від природи, що визначено долею і як правильно використовувати ці сили і ресурси, щоб поліпшити своє життя. Крім того книга дає можливість проникнути в особисті взаємини між двома людьми і детально їх витлумачити. Справжній переклад виконаний по третьому, виправленому і доповненому, виданню.

Купити книгу «Карти любові , або Що говорить дата народження про ваш характер , долю і відносинах з близькими» Роберт Кемп в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Карти любові , або Що говорить дата народження про ваш характер , долю і відносинах з близькими" (Роберт Кемп) з ISBN 978-5-94698-292-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Love Cards
Перекладач
Анна Блейз
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
210х250 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.952
Автор
Роберт Кемп

Рецензії на книгу «Карти любові , або Що говорить дата народження про ваш характер , долю і відносинах з близькими ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами