Стратегія Ґо. Давня гра й сучасний бізнес, або Як перемогти в конкурентній боротьбі - Павло Авраамов (978-617-09-5451-0)

Стратегія Ґо. Давня гра й сучасний бізнес, або Як перемогти в конкурентній боротьбі - Павло Авраамов (978-617-09-5451-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 273
273 грн
  • ISBN: 978-617-09-5451-0
  • Код товару: 342642
Основні характеристики
Перекладач: Ольга Кожушко
Редактор: Т. Попова
Серія: #PROBusiness
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Стратегія Ґо. Давня гра й сучасний бізнес , або Як перемогті в конкурентній борьбе» Павло Авраамів

Східна стратегічна гра Ґо - найдавніша й найскладніша гра на планеті. Течение тисячоліть вона булу міцно пов'язана з Політичною, військовою та бізнесовою елітамі стран Відразу. Чи не дивно, что й у сучасности мире особливо цікавість до гри віявляють політики й бізнесмени. Серед них - Білл Гейтс, Котре в одному інтерв'ю сказав: «У моєму жітті Було вдосталь Розчарування. Например, я Хотів буті Найкращий в мире гравця у Ґо, но так и не ставши ним ». Для Досягнення перемоги Майстри гри застосовують перевірені часом Стратегічні принципи й підході, котрі допомагають прійматі правильні решение та діяті якомога ефектівніше. ЦІ принципи є Досить абстрактними й тому могут буті застосовані в переважній більшості сфер людського життя, особливо там, де точиться конкурентна боротьба: у політіці, бізнесі та військовій делу. У книжці розбіраються 30 найважлівішіх стратегічніх концепцій Ґо. КОЖЕН принцип проілюстровано прикладами зі світу сучасного бізнесу: книжка містіть понад 60 реальних бізнес-кейсів, Які взято з практики таких усесвітньо відоміх гігантів, як-от Apple, Coca-Cola, IKEA, Chrysler, Virgin, The Walt Disney Company, а такоже безліч історій Із практики невеликих компаний.

Купити книгу «Стратегія Ґо. Давня гра й сучасний бізнес , або Як перемогті в конкурентній борьбе» Павло Авраамів в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Стратегія Ґо. Давня гра й сучасний бізнес , або Як перемогті в конкурентній борьбе" (Павло Авраамів) з ISBN 978-617-09-5451-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ольга Кожушко
Редактор
Т. Попова
Серія
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
І. Нестеренко
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
420
Формат
200х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.735
Автор
Павло Авраамів

Рецензії на книгу «Стратегія Ґо . Давня гра й сучасний бізнес , або Як перемогті в конкурентній борьбе ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами