Глубокое обучение и TensorFlow для профессионалов. Математический подход к построению систем искусственного интеллекта на Python - Сантану Паттанаяк (978-5-907144-25-5)

Глубокое обучение и TensorFlow для профессионалов. Математический подход к построению систем искусственного интеллекта на Python - Сантану Паттанаяк (978-5-907144-25-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 800
800 грн
  • ISBN: 978-5-907144-25-5
  • Код товару: 342539
Основні характеристики
Назва оригіналу: Pro Deep Learning with TensorFlow
Перекладач: А. Гузікевіч
Під редакцією: В. Гінзбург
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Глибоке навчання і TensorFlow для професіоналів. Математичний підхід до побудови систем штучного ін» Сантану Паттанаяк

Дана книга являє собою поглиблене практичне керівництво, яке дозволить читачам освоїти методи глибокого навчання на рівні, достатньому для розгортання готових рішень. Прочитавши книгу, ви зможете швидко приступити до роботи з бібліотекою TensorFlow і зайнятися оптимізацією архітектур глибокого навчання. Книга охоплює всі практичні аспекти глибокого навчання, істотно важливі для будь-якої галузі. Розглянуті прототипи можуть безпосередньо застосовуватися для створення нових додатків глибокого навчання. Представлений у книзі програмний код доступний у вигляді блокнотів iPython і сценаріїв, що дозволяють з легкістю відтворювати приклади і експериментувати з ними. Озброївшись отриманими знаннями, ви зможете проводити власні дослідження в цій області і ділитися виникли у вас ідеями зі спільнотою.

Купити книгу «Глибоке навчання і TensorFlow для професіоналів. Математичний підхід до побудови систем штучного ін» Сантану Паттанаяк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Глибоке навчання і TensorFlow для професіоналів. Математичний підхід до побудови систем штучного ін" (Сантану Паттанаяк) з ISBN 978-5-907144-25-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Pro Deep Learning with TensorFlow
Перекладач
А. Гузікевіч
Під редакцією
В. Гінзбург
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
480
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.751
Автор
Сантану Паттанаяк

Рецензії на книгу «Глибоке навчання і TensorFlow для професіоналів . Математичний підхід до побудови систем штучного ін».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами