Java. Оптимизация программ. Практические методы повышения производительности приложений в JVM - Бенджамин Эванс, Джеймс Гоф, Крис Ньюланд (978-5-907114-84-5)

Java. Оптимизация программ. Практические методы повышения производительности приложений в JVM - Бенджамин Эванс, Джеймс Гоф, Крис Ньюланд (978-5-907114-84-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 792
792 грн
  • ISBN: 978-5-907114-84-5
  • Код товару: 342532
Основні характеристики
Перекладач: І. Карась
Під редакцією: І. Карась
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Java. Оптимізація програм. Практичні методи підвищення продуктивності додатків в JVM» Бенджамін Еванс, Джеймс Гоф, Кріс Ньюланд

Налаштування продуктивності - наука експериментальна, але це не означає, що інженери повинні вдаватися до здогадів і фольклору, щоб виконати свою роботу (хоча часто трапляється саме так). За допомогою цієї практичної книги розробники середньої і високої кваліфікації, що працюють зі складними стеками технологій, навчаться налаштовувати високу продуктивність Java-додатків, використовуючи кількісний, піддається перевірці підхід. У більшості інформаційних ресурсів про продуктивності, як правило, обговорюються теорія і внутрішній устрій віртуальних машин Java, але в цій книзі основна увага приділяється практичним можливостям настройки продуктивності шляхом вивчення широкого ряду аспектів. У книзі немає простих рецептів, порад і трюків або алгоритмів. Налаштування продуктивності - це процес внесення змін і вимірювання отриманих результатів, що вимагає старанності. Дізнайтеся, як принципи і технології Java найкращим чином використовують сучасні апаратні засоби та операційні системи. Досліджуйте різні тести продуктивності і поширені антипаттерн, які можуть завести вашу команду в глухий кут. Вивчіть пастки вимірювань показників продуктивності Java і недоліки мікротестірованія. Пориньте в збірку сміття, протоколювання, моніторинг, налаштування і інструменти JVM. Досліджуйте JIT-компіляцію і методи підвищення продуктивності в мові Java. Вивчіть аспекти продуктивності API колекцій і питання паралельних обчислень в Java.

Купити книгу «Java. Оптимізація програм. Практичні методи підвищення продуктивності додатків в JVM» Бенджамін Еванс, Джеймс Гоф, Кріс Ньюланд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Java. Оптимізація програм. Практичні методи підвищення продуктивності додатків в JVM" (Бенджамін Еванс, Джеймс Гоф, Кріс Ньюланд) з ISBN 978-5-907114-84-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
І. Карась
Під редакцією
І. Карась
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
448
Формат
165х235 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.587
Автор
Бенджамін Еванс, Джеймс Гоф, Кріс Ньюланд

Рецензії на книгу «Java. Оптимізація програм. Практичні методи підвищення продуктивності додатків в JVM ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами