Кельтские ритуалы с деревьями. Церемонии для тринадцати лунных месяцев и одного дня - Шарлин Идальго (978-5-9573-3564-1)

Кельтские ритуалы с деревьями. Церемонии для тринадцати лунных месяцев и одного дня - Шарлин Идальго (978-5-9573-3564-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 1192
1 192 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3564-1
  • Код товару: 342491
Основні характеристики
Назва оригіналу: Celtic Tree Rituals
Перекладач: Ірина Лейн
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Кельтські ритуали з деревами. Церемонії для тринадцяти місячних місяців і одного дня» Шарлін Ідальго

Книга американського автора Шарлін Ідальго присвячена кельтським ритуалам і природного магії. З неї ви дізнаєтеся про огам - середньовічному алфавіті, літери якого співвідносяться з конкретними деревами-тотемами і древнекельтского міфологією. Це основа сучасного Кельтського деревного календаря, що включає тринадцять місячних місяців і один день. Проведені відповідно до календаря церемонії, медитації та подорожі мають виняткову цілющу силу і в кінцевому підсумку призводять практикуючого до виявлення Божественного в собі і Світі. Кожен може пережити подібний досвід. Все, що для цього потрібно, - привітність, відкритість енергії, творчий підхід і час на індивідуальну або групову практику. Автор запрошує вас довіритися своїм мріям, інтуїції, прагненням, щасливим збігів і внутрішнього голосу. Адже грань між світами тонка. Деревні духи, їх мудрість і знання доступні. Завдяки цій книзі ви дізнаєтеся, як попросити і отримати допомогу тотемів і божеств, і зможете зануритися в торжество кельтської містерії і магії.

Купити книгу «Кельтські ритуали з деревами. Церемонії для тринадцяти місячних місяців і одного дня» Шарлін Ідальго в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Кельтські ритуали з деревами. Церемонії для тринадцяти місячних місяців і одного дня" (Шарлін Ідальго) з ISBN 978-5-9573-3564-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Celtic Tree Rituals
Перекладач
Ірина Лейн
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Наталія Рилова
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
145х220 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Шарлін Ідальго

Рецензії на книгу «Кельтські ритуали з деревами . Церемонії для тринадцяти місячних місяців і одного дня ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами