Программные и аппаратные трояны – способы внедрения и методы противодействия. Первая техническая энциклопедия. В 2-х книгах - Анатолий Белоус, Виталий Солодуха, Сергей Шведов (978-5-94836-524-4)

Программные и аппаратные трояны – способы внедрения и методы противодействия. Первая техническая энциклопедия. В 2-х книгах - Анатолий Белоус, Виталий Солодуха, Сергей Шведов (978-5-94836-524-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 1242
1 242 грн
  • ISBN: 978-5-94836-524-4
  • Код товару: 342438
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 1318

Про книгу «Програмні і апаратні трояни - способи впровадження та методи протидії. Перша технічна енциклопедія» Анатолій Білоус , Віталій Солодуха , Сергій Шведов

Вперше у світовій науково-технічній літературі в обсязі одного комплексного видання послідовно і детально досліджений феномен програмних і апаратних троянів, які фактично є технологічною платформою сучасного і перспективного інформаційно-технічного зброї (кіберзброї). У першій вступній главі, узагальнюючої результати аналізу технічних можливостей і обмежень сучасної зброї (атомного, космічного, сейсмічного, кліматичного, різних видів СВЧ-зброї), показано, що розвиток всіх «звичайних» і «новітніх» видів озброєнь дійшло до такої стадії, що їх реальне використання на практиці буде рівносильно самогубству почала війну боку. Усвідомлення цього факту призвело до розвитку інформаційно-технічного зброї (кіберзброї і нейрооружія). У розділі 2 детально досліджені концепції, методи, технічні засоби і приклади реалізації цього виду зброї. У розділі 3 розглянуті основні види програмних троянів, вірусів і шпигунських програм, які в «кібероперацій» зазвичай діють солідарно, захищаючи і допомагаючи один одному. У розділі 4 наочно показаний еволюційний шлях розвитку апаратних троянів від «ящиків» і «коробочок» до мікросхем, наведені приклади їх застосування в комп'ютерах, серверах, мобільних телефонах, автомобілях і навіть в одязі та взутті людини. У главах з 5-ї по 9-ю детально розглянуті основні типи троянів в мікросхемах, принципи їх проектування і роботи, способи впровадження, методи їх маскування, виявлення в мікросхемах, а також захисту і протидії. Книга орієнтована на широке коло читачів: від інженерів, фахівців з інформаційної безпеки, чиновників міністерств і відомств до школярів і пенсіонерів, які активно використовують соціальні мережі.

Купити книгу «Програмні і апаратні трояни - способи впровадження та методи протидії. Перша технічна енциклопедія» Анатолій Білоус , Віталій Солодуха , Сергій Шведов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Програмні і апаратні трояни - способи впровадження та методи протидії. Перша технічна енциклопедія" (Анатолій Білоус , Віталій Солодуха , Сергій Шведов) з ISBN 978-5-94836-524-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
1318
Формат
170х240 мм
Вага
2.394
Автор
Анатолій Білоус , Віталій Солодуха , Сергій Шведов

Рецензії на книгу «Програмні і апаратні трояни - способи впровадження та методи протидії . Перша технічна енциклопедія ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами