Медитация на восприятии. Десять исцеляющих практик для развития внимательности - Бханте Хенепола Гунаратана (978-5-9909022-6-8)

Медитация на восприятии. Десять исцеляющих практик для развития внимательности - Бханте Хенепола Гунаратана (978-5-9909022-6-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 363
363 грн
  • ISBN: 978-5-9909022-6-8
  • Код товару: 342381
Основні характеристики
Перекладач: Ольга Турухіна
Редактор: Олександр А. Нариньяни
Серія: Самадхи
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Медитація на сприйнятті. Десять исцеляющих практик для розвитку уважності» Бханте Хенепола Гунаратана

Дана книга - короткий і ясний коментар Бханте Гунаратани до «Гірімананда-суттю», вчення Будди про десяти сприйняттях. Стверджується, що медитація на цих сприйняттях служить не тільки головної мети буддійської практики - повного і остаточного звільнення від страждань, а й відносної мети лікування від хвороб. Зміст Передмова Подяки Вступ Частина I. ВОСПРИЯТИЕ 1 Що таке сприйняття? Сприйняття і сукупності Медитація на сприйнятті і сукупностях Чому важливо неупереджене сприйняття 2 Спотворене сприйняття подібно міражу вузли сприйняття 3 Очищене сприйняття Уважність очищає сприйняття Очищене сприйняття і шлях кінець сприйняття Частина II. ДЕСЯТЬ цілющу сприйняття 4 Сприйняття мінливості 5 Сприйняття відсутності власного «я» 6 Сприйняття забруднень 7 Сприйняття небезпеки 8 Сприйняття зречення 9 Сприйняття бесстрастности 10 Сприйняття припинення 11 Сприйняття ненаслажденія нічим мирським 12 Сприйняття мінливості всіх ментальних формацій 13 Уважність до дихання Чисте сприйняття чистого дихання Чотири основи уважності Сім факторів просвітління Частина III. МЕДИТАЦІЯ НА ВОСПРИЯТИИ 14 Медитація: мінливість і шість об'єктів органів почуттів 15 Медитація: розум теж змінюється 16 Медитація: ключі до нашого спасіння 17 Медитація: взаємозалежне походження 18 Медитація: сприйняття мінливості з особливим баченням 19 Свобода Додаток: «Гірімананда-сутта» ( «Ангуттара-никая» 10:60) глосарій про автора

Купити книгу «Медитація на сприйнятті. Десять исцеляющих практик для розвитку уважності» Бханте Хенепола Гунаратана в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Медитація на сприйнятті. Десять исцеляющих практик для розвитку уважності" (Бханте Хенепола Гунаратана) з ISBN 978-5-9909022-6-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ольга Турухіна
Редактор
Олександр А. Нариньяни
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
130х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.240
Автор
Бханте Хенепола Гунаратана

Рецензії на книгу «Медитація на сприйнятті . Десять исцеляющих практик для розвитку уважності ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами