The Cider House Rules / Правила виноделов. Адаптированная книга для чтения на англ. языке - Джон Ирвинг (978-5-6040571-7-9)

The Cider House Rules / Правила виноделов. Адаптированная книга для чтения на англ. языке - Джон Ирвинг (978-5-6040571-7-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 115
115 грн
  • ISBN: 978-5-6040571-7-9
  • Код товару: 342292
Основні характеристики
Автор: Джон Ірвінг
Адаптація тексту: І. Загородня
Серія: Abridged Bestseller
Вікова категорія: 16+
Мова: англійська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «The Cider House Rules / Правила виноробів. Адаптована книга для читання на англ. мовою» Джон Ірвінг

Дія роману Джона Ірвінга, сучасного класика американської літератури, починається в Новій Англії в 1920-і роки. У сирітському притулку, який очолює доктор Ларч, діє негласний моральний кодекс - правила любові і співчуття. Тут виховується і вчиться всім премудростям медицини сирота Гомер Уеллс. Однак настає момент, коли юнак залишає притулок, пізнає любов і знайомиться з іншими правилами. Перед ним постає питання: За якими правилами слід жити в цьому світі? Для широкого кола тих, хто вивчає англійську мову. Текст скорочений і адаптований. Рівень Intermediate.

Купити книгу «The Cider House Rules / Правила виноробів. Адаптована книга для читання на англ. мовою» Джон Ірвінг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "The Cider House Rules / Правила виноробів. Адаптована книга для читання на англ. мовою" (Джон Ірвінг) з ISBN 978-5-6040571-7-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Адаптація тексту
І. Загородня
Серія
Вікова категорія
16+
Мова
англійська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
224
Формат
125х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джон Ірвінг

Рецензії на книгу «The Cider House Rules / Правила виноробів . Адаптована книга для читання на англ . мовою ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами