Святой, Серфингист и Директор. Удивительная история о том, как можно жить по велению сердца - Робин Шарма (978-5-906791-47-4)

Святой, Серфингист и Директор. Удивительная история о том, как можно жить по велению сердца - Робин Шарма (978-5-906791-47-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 146
146 грн
  • ISBN: 978-5-906791-47-4
  • Код товару: 342289
Основні характеристики
Автор: Робін Шарма
Перекладач: Н. Лебедєва
Редактор: Ю. Смирнов
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Святий , Серфінгіст і Директор. Дивовижна історія про те , як можна жити за велінням серця» Робін Шарма

Головний герой книги Джек Валентайн - звичайний хлопець. Живе як все - робота, будинок, "друзі", проблеми в особистому житті. Однак відчуває він себе не особливо щасливим, щось всередині нього підказує, що рухається він у неправильному напрямку по життю. Одного разу він потрапляє в автокатастрофу і опиняється на лікарняному ліжку. У його палату привозять незвичайного людини, Кела, очі якого випромінюють світло і мудрість. Він просто зачаровує нашого героя і розповідає йому історію свого життя. А на наступний день помирає... Медсестра приносить пакет з трьома авіаквитками і листом, з якого Джек дізнається, що Кел насправді був його батьком і що він приготував йому прощальний подарунок - зустрічі з трьома таємничими вчителями мудрості. І з цього моменту все в житті головного героя змінюється...

Купити книгу «Святий , Серфінгіст і Директор. Дивовижна історія про те , як можна жити за велінням серця» Робін Шарма в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Святий , Серфінгіст і Директор. Дивовижна історія про те , як можна жити за велінням серця" (Робін Шарма) з ISBN 978-5-906791-47-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Н. Лебедєва
Редактор
Ю. Смирнов
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
І. Дерій
Папір
газетний
Кількість сторінок
256
Формат
125х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Робін Шарма

Рецензії на книгу «Святий , Серфінгіст і Директор . Дивовижна історія про те , як можна жити за велінням серця ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами