Ритм Тета-исцеления. Для создания сильного и красивого тела и достижения идеального веса - Вианна Стайбл (978-5-906686-20-6)

Ритм Тета-исцеления. Для создания сильного и красивого тела и достижения идеального веса - Вианна Стайбл (978-5-906686-20-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 73
73 грн
  • ISBN: 978-5-906686-20-6
  • Код товару: 342283
Основні характеристики
Перекладач: М. Котельникова
Редактор: І. Старих
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Ритм Тета - зцілення. Для створення сильного і красивого тіла і досягнення ідеальної ваги» Вианне Стайбл

Нова книга Віан Стайбл, автора методу Тета-зцілення, - це більше, ніж просто книга про те, як скинути вагу. Мова йде про налаштування на істинний ритм вашого розуму, тіла і духу, а також про розкриття вашої внутрішньої краси і любові до себе. В даний час метод Тета-зцілення відомий як одна з найпотужніших енергетичних цілительських технік в світі. І ось Вианне пропонує нашій увазі книгу про те, як використовувати метод Тета-зцілення для боротьби із зайвою вагою, - про те, як зробити своє тіло сильним, здоровим і красивим. Скажіть "до побачення" смутному підрахунку калорій і почуття провини і вітайте природне, комфортний стан власного тіла, наповненого внутрішнім спокоєм і щастям!

Купити книгу «Ритм Тета - зцілення. Для створення сильного і красивого тіла і досягнення ідеальної ваги» Вианне Стайбл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ритм Тета - зцілення. Для створення сильного і красивого тіла і досягнення ідеальної ваги" (Вианне Стайбл) з ISBN 978-5-906686-20-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
М. Котельникова
Редактор
І. Старих
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
В. Миколайчук
Папір
газетний
Кількість сторінок
192
Формат
125х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Вианне Стайбл

Рецензії на книгу «Ритм Тета - зцілення . Для створення сильного і красивого тіла і досягнення ідеальної ваги ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами