Йога-нидра: искусство целительного расслабления для здоровья, самопознания, повышения качества жизни и управления судьбой - Камини Десаи (978-5-906897-48-0)

Йога-нидра: искусство целительного расслабления для здоровья, самопознания, повышения качества жизни и управления судьбой - Камини Десаи (978-5-906897-48-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 354
354 грн
  • ISBN: 978-5-906897-48-0
  • Код товару: 342269
Основні характеристики
Перекладач: М. Нечаєва
Редактор: А. Костенко
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: В. Миколайчук

Про книгу «Йога - нідра : мистецтво цілющого розслаблення для здоров'я , самопізнання , підвищення якості життя» Каміни Десаї

Йога-нідра - напрямок йоги, що набирає популярність в наші дні, - являє собою сукупність дихальних технік, тілесних вправ і способів роботи з свідомістю. Йога-нідра спрямована на досягнення максимального розслаблення і стану «недіяння», в якому організм використовує енергію, зазвичай спалюється розумом, для відновлення і самозцілення. Практика йога-Нідра навчить вас розслаблятися так само глибоко, як і під час сну. Йогіни стверджують, що 45 хвилин занять йога-Нідра відновлюють організм так само, як і три години глибокого сну. Книг по йога-Нідра дуже мало, а робота Каміни Десаї - вважається кращою. Йога-нідра чудова тим, що вона працює відразу з усім спектром буття, від самих щільних рівнів до найтонших: • покращує сон, нейтралізує надлишки стресу, відновлює відчуття досконалого спокою, гальмує процеси старіння; • дозволяє перенаправити в інше русло переживання, тривоги і страхи, що заважають нам радіти життю і будувати гармонійні відносини; • йога-нідра дозволяє розібрати і відпустити незавершені, повноцінно не пережиті емоції і досвід.

Купити книгу «Йога - нідра : мистецтво цілющого розслаблення для здоров'я , самопізнання , підвищення якості життя» Каміни Десаї в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Йога - нідра : мистецтво цілющого розслаблення для здоров'я , самопізнання , підвищення якості життя" (Каміни Десаї) з ISBN 978-5-906897-48-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
М. Нечаєва
Редактор
А. Костенко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
В. Миколайчук
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
384
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Каміни Десаї

Рецензії на книгу «Йога - нідра : мистецтво цілющого розслаблення для здоров'я , самопізнання , підвищення якості життя».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами