Все лучшие сказки для мальчиков - Шарль Перро, Ханс Кристиан Андерсен, Павел Бажов, Евгений Шварц, Владимир Одоевский (978-5-353-09248-3)

Все лучшие сказки для мальчиков - Шарль Перро, Ханс Кристиан Андерсен, Павел Бажов, Евгений Шварц, Владимир Одоевский (978-5-353-09248-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 551
551 грн
  • ISBN: 978-5-353-09248-3
  • Код товару: 342006
Основні характеристики
Перекладач: Анна Ганзен
Художник: Ольга Іонайтіс
Редактор: А. Малько
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Всі кращі казки для хлопчиків» Володимир Одоєвський , Євген Шварц , Павло Бажов , Ханс Крістіан Андерсен , Шарль Перро

Кращий подарунок для хлопчиків - збірник з найулюбленішими казками про відважних героїв , страшних велетнів і не тільки : « Кіт у чоботях » , « Оле - Лукойє » , « Аладдін і чарівна лампа » , « Сивка - бурка » та інші. Ці історії неодмінно сподобаються всім маленьким хлопчикам. У книзі представлені повні класичні тексти казок , крім творів « Бременські музиканти » і «Пряничне будиночок » , які дані в скороченому переказі.

Купити книгу «Всі кращі казки для хлопчиків» Володимир Одоєвський , Євген Шварц , Павло Бажов , Ханс Крістіан Андерсен , Шарль Перро в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Всі кращі казки для хлопчиків" (Володимир Одоєвський , Євген Шварц , Павло Бажов , Ханс Крістіан Андерсен , Шарль Перро) з ISBN 978-5-353-09248-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Анна Ганзен
Художник
Редактор
А. Малько
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
200x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
1.200
Автор
Володимир Одоєвський , Євген Шварц , Павло Бажов , Ханс Крістіан Андерсен , Шарль Перро

Рецензії на книгу «Всі кращі казки для хлопчиків ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами