Принятие Даймона. Исцеление через Тонкое Энергетическое Тело: Юнгианская психология и темная феминность - Сандра Ли Дэннис (978-5-519-60760-5)

Принятие Даймона. Исцеление через Тонкое Энергетическое Тело: Юнгианская психология и темная феминность - Сандра Ли Дэннис (978-5-519-60760-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 468
468 грн
  • ISBN: 978-5-519-60760-5
  • Код товару: 341923
Основні характеристики
Перекладач: Анастасія Ясир
Редактор: люфт Марголіт
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: Ольга Іванова

Про книгу «Ухвалення Даймона. Зцілення через Тонке Енергетичне Тіло : Юнгианская психологія і темна фемінність» Сандра Лі Денніс

Книга Сандри Лі Денніс «Ухвалення даймона» по-своєму унікальна. Учениця і послідовниця Джеймса Хіллмана, лідера архетипической психології, Лі Денніс дає свою унікальну методику осмислення глибинних, потаємних даймоніческіх пластів психіки. Всі психологи і всі клієнти психологів не раз задавалися питанням: а що робити, коли джерела неврозів вже осмислені? Що робити, якщо інсайт вже давним-давно стався? Якщо проблема давним-давно була винесена в розуміння, а трансформації, перетворення і раніше немає. Та й як йому статися, якщо старі патерни, неврози, комплекси глибоко і міцно прошиті в тілесне уяву? Будучи сама жертвою вторгнення даймоніческіх сил несвідомого, Сандра Лі Денніс щиро, відверто і пронизливо оповідає про своє нелегкому шляху трансформації, показуючи своїм прикладом, а також завдяки своїм прекрасним аналітичним здібностям, шлях для інтеграції самих складних і найболючіших граней психіки.

Купити книгу «Ухвалення Даймона. Зцілення через Тонке Енергетичне Тіло : Юнгианская психологія і темна фемінність» Сандра Лі Денніс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ухвалення Даймона. Зцілення через Тонке Енергетичне Тіло : Юнгианская психологія і темна фемінність" (Сандра Лі Денніс) з ISBN 978-5-519-60760-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Анастасія Ясир
Редактор
люфт Марголіт
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Ольга Іванова
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.415
Автор
Сандра Лі Денніс

Рецензії на книгу «Ухвалення Даймона . Зцілення через Тонке Енергетичне Тіло : Юнгианская психологія і темна фемінність».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами