Таши и очень страшный человек. История про щенка, который научился медитировать - Йонге Мингьюр Ринпоче, Тори Хайден (978-5-907059-60-3)

Таши и очень страшный человек. История про щенка, который научился медитировать - Йонге Мингьюр Ринпоче, Тори Хайден (978-5-907059-60-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 313
313 грн
  • ISBN: 978-5-907059-60-3
  • Код товару: 341913
Основні характеристики
Перекладач: Олександр Нариньяни
Художник: Ляля Ваганова
Редактор: Олександр А. Нариньяни
Серія: Самадхи
Мова: російська

Про книгу «Таші і дуже страшна людина. Історія про цуценя , який навчився медитувати» Йонге Мінгьюр Рінпоче , Торі Хайден

Історія Таші - простий і доступний текст для ознайомлення з навичками медитації , призначений для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Наведені в кінці книги коментарі покликані допомогти дорослим , читає історію Таші дітям.

Купити книгу «Таші і дуже страшна людина. Історія про цуценя , який навчився медитувати» Йонге Мінгьюр Рінпоче , Торі Хайден в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Таші і дуже страшна людина. Історія про цуценя , який навчився медитувати" (Йонге Мінгьюр Рінпоче , Торі Хайден) з ISBN 978-5-907059-60-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олександр Нариньяни
Художник
Редактор
Олександр А. Нариньяни
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
40
Формат
225x235 мм
Вага
0.319
Автор
Йонге Мінгьюр Рінпоче , Торі Хайден

Рецензії на книгу «Таші і дуже страшна людина . Історія про цуценя , який навчився медитувати ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами