Гламур 2.0: телесериалы, масскульт и соцмедиа как создатели виртуальной реальности - Георгий Почепцов (978-966-03-8901-4)

Гламур 2.0: телесериалы, масскульт и соцмедиа как создатели виртуальной реальности - Георгий Почепцов (978-966-03-8901-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 243
243 грн
  • ISBN: 978-966-03-8901-4
  • Код товару: 341823
Основні характеристики
Редактор: Т. Затуливітер
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: Максим Мендор

Про книгу «Гламур 2.0 : телесеріали , маскульт і соцмедіа як творці віртуальної реальності» Георгій Почепцов

Георгій Георгійович Почепцов - доктор філологічних наук, професор, письменник-фантаст, учений, автор понад 20 книг для дітей і більше 40 на тему теорії комунікацій. Заслужений журналіст України, член Національної спілки письменників. Сучасний світ переживає активні видозміни. Його нові характеристики часто ставлять нас в глухий кут, тому, щоб вижити в ньому, слід знати його основні трансформації. У цей світ прийшли гламур, маскульт, соцмедіа, телесеріали, створюють свою віртуальну реальність замість реальності фізичної. Гламур є частиною нової візуальної культури. Маскульт - це культура іншого типу, що заповнює вільний час людини. Сьогодні головним джерелом масової культури стали телесеріали: вони виконують функції релігії і ідеології, а їх «жерці» заховані за яскравими сценами і блискучими героями. Нові покоління готові сприймати маскульт і складним, і масовим. І це ще один вимір складності. Просто кожен вибирає те, що йому під силу. Раніше у видавництві «Фоліо» вийшли книги Г. Почепцова «Пропаганда 2.0», «Управління майбутнім», «СРСР: країна, створена пропагандою», «Віртуальні війни. Фейки »,« Когнітивні війни ».

Купити книгу «Гламур 2.0 : телесеріали , маскульт і соцмедіа як творці віртуальної реальності» Георгій Почепцов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Гламур 2.0 : телесеріали , маскульт і соцмедіа як творці віртуальної реальності" (Георгій Почепцов) з ISBN 978-966-03-8901-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Т. Затуливітер
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Максим Мендор
Папір
газетний
Кількість сторінок
416
Формат
150х220 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Георгій Почепцов

Рецензії на книгу «Гламур 2.0 : телесеріали , маскульт і соцмедіа як творці віртуальної реальності ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами